header

header
hairie

bersame mereka...

| Tuesday, 31 March 2009
bestnye ade kawan yang best..tul x kawan2?...huhu

ni gambar mase photo shooting amanat kasih untuk dinner hari 2..gambar yang berwarna 2 sebenarnye papa & mama rap. kitorang..haha...cantik x?..ni gambar student studio o6 ; urban design..yang tak de dalam gambar ni just farid jer (jiwa kacau)


dari kiri: azmi, farid ngan basit...ni mase presentation studio 03, inventiry & analysis Kuala Kangsar..haha...sape yang paling elok?..hehe


ha...yang ni pulak mase kitorang camping kat Cameron Highlands (part3 kot)...sejuk giler..mereka ni pulak sempat lagi posing kat kamera ni...nampak cam artis pulak kan...(katenye)..yang belakang dari kiri; en azrul (lecturer yang over tapi professional), sharoll, nine (nok), lee & piee..yang barisan wanita kat depan 2 baju coklat namenye zai (ayam durian crunchy manje), syuee (mak die jual sardin roll), & alia (kawin nanti die nak pakai tema kaler pink ngan ungu)..itu lah mereka....


yang ni pulak mase kat Cameron Highlands mase part1..ade ceramah jap before dinner...mesti korang kenal kan smua ni?...so tak payah la aku bagitau satu2...k?.


.ni lagi best...nbaru pas makan nasi minyak kat umah zabir (baju coklat tepi sekali tu)..abang die kawin...tiap orang dapat beg...bestnye...kikiki...semua ni dah pegi keluar dari kepompong parit sulong ni..Pahang, KL, Perlis...hu..


ni kat Kuala Selangor...kene mandi lumpur kat paya bakau...ngan teritip yang banyak....menyakitkan!!....trip ecology...huhuhu...


ni mase wat keje final project part 2..kat bilik aku...betape berseleraknye kan..belakang 2 katil aku tu...cantik tak?...lalalalalla..muke2 yang ceria tapi tengah tension sebenarnye...


last sekali yang ni mase sambutan hari raye kat studio tahun 2006 (part1)..ni la batch kitorang yang asal..n sekarang dah tinggal 47 orang sahaja daripada 60 lebih..hu..


ni mase kelas BEL part 2...sambut beszday Saleha..haha


ni mase part 4...wat model gazebo..dari kiri Amy, Yana, Sharoll, Piee ngan Yanti...





8 Readers:

{ mesmerising1 } at: 31 March 2009 at 19:24 said...

oit..
saye rase gambau ni dah melampaui batasnye,,,
harap maap,,,

{ hairie } at: 31 March 2009 at 20:09 said...

xdenye melampau....sbnrnye nk tunjuk transformasi kite ...ko 2 yg paling X jelas transform 2....kikiki

{ jaja jiman } at: 1 April 2009 at 00:36 said...

mengapakah gambar aku xde...<--tersisih

{ Lady Leaya } at: 1 April 2009 at 01:22 said...

Ala...gbr mude2 dulu..kenela promote aku nak pakai nak kai baju aper tyme kawen!uhu

{ hairie } at: 1 April 2009 at 13:32 said...

jaja jiman:
ni gambar sikit jer..ade lagi sebenarnye..nnt aku post lg...dont worry..tp blog aku sekurang-kurangnye ade jgk gmbo2 korang..hehehe

zai baek at: 1 April 2009 at 15:11 said...

kery ltak x eklass..
prlu r ko ltak name ak y pndek 2..

gmbr 1st 2..
bkn ak ke mama rap?? (bajet je ko ...)
pic y mnd lmpur sgale 2, ak xd pn..

ak xknl pn dak2 kt pic cermah b4 dner 2..
sape 2 ea????????????

nk knl ng dak bj mrah kt pic las skali 2..
(y duk dpn 2..) huhu~~..

{ hairie } at: 1 April 2009 at 16:40 said...

zai ni......
kite kn dh letak jawatan ..huhu

ko teka sndiri gmbo2 before diner 2...

yang depan 2 namenye asmawiza..og panggil mawi..dlm fs name glamour die V_za..letopp!!!

zai baek at: 1 April 2009 at 16:45 said...

owh..ak da ltak jwtan ea?????
lpe lak..

ala..nk tau sape dorg 2..
xknl sorg pn..huhu~~

owh..mawi..
k r, ak nk drive blik penang ni..huhu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean