header

header
hairie

let me introduce myself

| Sunday, 29 March 2009

Name IC Mohd Khairi Khadzir... origin dari Batu Pahat..(sejarahnye ade perigi yg dipahat kt batu besat kt tepi pantai MInyak Beku..) msti korang xtau name tempat ni..nnt ade mase aku introduce psl Batu Pahat..huhu..

Parit Sulong..kt situ la aku dibesarkan..pekan kecil yg semakin maju..makin lame makin cantik..skrg ni tgh upgrade sistem saliran..majlis wt dinding konkrit kt parit..hu..agak menarik..

iceLEMON tea..name yg diambil kerana mase nk bg name blog ni mule2..tibe2 trnampak 1 air tin ni..nmpk sedap..aku suke air ni...sdap gilerr...huh!!!ngarut dh.... umo 20..Landscape Architecture Student..(Diploma) uitm Perak..semester last.. aku lah yg pling banyak simpan gambar2 mase kt sini..dh bnyk aku burn dlm cd..kiki..tp kamera Nikon biase jer...digital..hu..xmampu nk bli kamera besar stakat ni jer la dulu...nnt kalau ade lg aku tmbh...enjoy my blog..


lagi...blog ni sebenarnye untuk aku mengarut, kongsi informasi terbaru..& macam2 lagi..

9 Readers:

{ mesmerising1 } at: 29 March 2009 at 19:10 said...

testing....

{ hairie } at: 29 March 2009 at 20:44 said...

wan,..thanks watkan aku blog yg cntik ni..tgh blajar ni..huhu..tqvm

{ mesmerising1 } at: 29 March 2009 at 20:52 said...

sape nak tahu sejarah batu pahat g la kat batu pahat,,. hehe
tgok sculpture yg meletop tu.. huhu..
khairi g ajak ramai2 masuk sini..

{ hairie } at: 29 March 2009 at 20:54 said...

cmaner nk ajak?

zai baek at: 29 March 2009 at 20:57 said...

kery berangan buah berangan

{ hairie } at: 29 March 2009 at 21:05 said...

zai jeles....kikiki

zai baek at: 29 March 2009 at 22:36 said...

huhu..

jeles r sgt..

{ mesmerising1 } at: 30 March 2009 at 20:47 said...

ulalala..
x baik gado2..
kuih gado2 camne?
lame dah aku tanye..

{ hairie } at: 30 March 2009 at 21:29 said...

lame ko tnye?bile jer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean