header

header
hairie

di studio 06...tension....

| Wednesday, 1 April 2009
ni ha....tetibe je rase tension bile wat park kat open space ni..besar gedabak...aktiviti ntah pape....haha...

tetibe lee antar mesej kat zai: 'lajunye die, pegi tampar jap..' kate lee kat zai..untuk aku sebenarnye 2....

dataran ayam durian...daripada zai crunchy..tadi aku ngecek zai kopok lekor 1..sedap jugak..sebelum tu ngecek wan punye sandwich sikit...LEMBUT!!!!...pas tu ngecek pulak mursyida punye kerepek...haha...

zul petang ni pegi ambik Anugerah Dekan..tahniah Zul...pas ni leh tolong kitorang pulak...lagipun ko kan mentor kami...gagaga...

wan asyik bukak lagu korea jer ngan lagu inggeris..jarang die bukak lagu melayu..bagi menghilangkan keboringan tetibe zai mintak aku putarkan lagu Nana, Katakan..versi slow music kat media player..gelak ntah macam ape kitorang ni..hahahha...versi slow lagi sedap..nak tau caranya?mule-mule bukak lagu kat Windows Media Player pas tu pegi kat task bar atas tu & klik kat 'play' n then pegi kat 'play speed'.pas tu klik kat 'slow'..last sekali tekan play kat bawah tu......

ape yang aku ngarut nih...sebenarnye saje nak ilang kan tension wat keje nih......

tetibe ternampak belon besar kat luar tingkap kat padang tu, tetibe terasa macam nak meniggalkan uitm perak ni dengan belon tu yang terlambai2 terbang.. hehe.. xlama lagi nak habis dah...






9 Readers:

zai baek at: 1 April 2009 at 19:39 said...

eeeee......ad ak r..

tenson gler nih,

sape nk tlg ak design???

kery.....!!!!!!!!! tlg!!

{ hairie } at: 1 April 2009 at 19:47 said...

meh aku designkn ko parking lot kt tepi jalan...hahahahhahahahaha

{ mesmerising1 } at: 1 April 2009 at 20:59 said...

cantik gambau belon uitm tu..
sape yg capture? hehe

{ hairie } at: 1 April 2009 at 21:10 said...

aku la.....ko ni!!!

{ mesmerising1 } at: 2 April 2009 at 13:15 said...

yeker?
hehe

{ Lady Leaya } at: 3 April 2009 at 21:27 said...

sudahla..korg berlakon je tu kan...haha

jaja jiman at: 4 April 2009 at 17:17 said...

xpe2 lg sikit je tu..kayuh pelan2

leyana_farra at: 5 April 2009 at 01:40 said...

kery ko mmg suka ngecek ek??haha

{ hairie } at: 12 April 2009 at 20:12 said...

zai yg ajak aku ngecek...kiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean