header

header
hairie

mahu saja...aku melepaskan diri & terus berlari...

| Friday, 17 April 2009
kata lagi.....haha..
sebenarnye tengah penat ni wat enlargement yang tak siap2 nih..!!bile nk abes..

tetibe dalam kepenatan timbul pulak sense of boring...tetibe rase nak tangkap gambar..

tools2 yang MURAH!!!!...pen sebatang rm50...paling murah pun tracing paper a1..tu pun rm1.50..murah ker?...suke bile beli barang mahal2 pas tu orang tak pulang ..or rosakkan..pas tu wat tak tau jer...bile ditanye gelak2 jer...sakit hati!!!

henset peneman ketika sunyi...kalau boring dengar mp3, aku bukak radio pulak...Hot fm...kalau sabtu pagi mesti bukak Sinar fm...walaupun korang tak suke tapi aku nk suke jugak...xkire...ade carta fulamak ..lagu2 rock slow 80an...best giler...

dust free katenyer....ni pemadam public...tp aku tak bagi pinjam pun orang dah ambik dulu...ape kaitan pemadam ni ngan aku?>.....ngarut!!! adakah aku akan jadi macam pemadam ni?...bile dah abes, buang...macam tu ker?>..

3 benda yang sama form tapi mempunyai ciri2 yang berbeza..macam kite jugak..ade 3 orang kawan rapat tapi hati lain2..tak semestinya baik..dengki, busuk hati, pendam, dendam, cemburu, iri hati, jeles, sakit hati, benci, ..semuanya ade dalam aku..caye tak?...

aku tak percaya lagi
dengan apa yang ko beri
aku terdampar di sini
di sudut menunggu mati

aku berhenti berharap
dan menunggu datang gelap
sampai nanti satu saat
tak ada cinta ku dapat

mengapa ada derita bila bahagia tercipta
mengapa ada sang hitam bila putih menyenangkan.........

bile aku dengar & serap dalam badan aku bait2 lagu ni, rase cam ade something..hu...dengan yakinnya..mungkin pemadam tu mewakili something..maybe baik or jahat..kite tak tau..

ko ajarkan aku bahagia
kau ajarkan aku derita

kau tunjukkan aku bahagia
kau tunjukkan aku derita

kau berikan aku bahagia
kau berikan kau derita...

sape yang bagi aku semua ni?...korang ker....mungkin jugak..bagi sape2 yang kenal aku la...

huh....aku punye barang..sape curk tolong pulangkan jika ternampak stiker ni..tau...


5 Readers:

zai baek at: 17 April 2009 at 22:40 said...

tertusuk, menusuk, di tusuk, ketusukan, penusukan.....seb bek ak x rse sume ni.....

aiyo..ko ni nape??
ko ckp psl ak ke??

tp, ak xrse pn,,bkn ak r 2...

ak ke y amek pmadam ko?? ne ak pena amek..
point two ko pn ak xpena gne..

ptot r ak suh 2kar lgu, ko xmo..

ala..ko kn cm y en izham ckp td...

{ hairie } at: 17 April 2009 at 22:42 said...

hu...xde kene mengene ngan ko...pemadam tu pn xde kaitan ngan ko...xdenye.......

zai baek at: 17 April 2009 at 22:49 said...

ad ke x??

ak pulgkn meh...

{ hairie } at: 17 April 2009 at 22:52 said...

xde l.a.........hu..ko ni..

{ mesmerising1 } at: 28 April 2009 at 19:35 said...

ape tu ape tu?
hik3.
ayat mendalam.. mane belajau?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean