header

header
hairie

Shifa makan kulit pisang goreng....

| Thursday, 9 April 2009
ha.........tetibe shifa tunjuk kat aku kulit pisang bersalut tepung goreng....terkejut beruk die...

tghari td die beli goreng pisang kat kafe FSPU...die beli beli rm1 dapat 4 biji...hu..tetibe jer die bgtau aku ptg td yg die termakan kulit pisang..cube korang tgk gmbo ni...


memang jelas kulit pisang...serius...aku rase kan mesti time nak goreng ni tepung banyak lagi pas tu tak nak membazir katenye so tauke tu pun amik la kulit pisang sebagai pengganti isi pisang..haha...


aku rase kan pas ni pihak atasan kene check la bende2 cam ni...nak untung tapi dengan cara menipu...dah la menipu student..die ingat student ni bodoh ker...(sori kasar sangat)...cian sipa...last2 die xmakan kulit tu....

pengajarannya, kalau nak beli sesuatu kene la selidik dulu..buat analisis...(bajet)...


1 Readers:

{ shifa } at: 29 February 2012 at 14:11 said...

haha teringat T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean