header

header
hairie

Temuduga 'Degree in Landscape Architecture'

| Tuesday, 14 April 2009
pagi ni ade temuduga degree kat fspu...aku baru je lepas..alhaldulillah..agak berjaye meyakinkan panel...hu...macam biase la..kene bawak portfolio, sijil2....

panel aku adalah Pn Suriati ngan pensyarh dari Shah Alam...mereka semua baik..tak lokek ngan senyuman...tenang sikit hati ni...hu..

introduce yourself...
ape pandangan anda mengenai Landscape Architecture field?

sape tokoh dalam bidang ni yang anda kagum?


itu la antara soalan yang aku kene jawab...agak terketar2 jugak...hu..takut salah jawab..


mase ni Anes tengah interview...agak kecoh bilik ni time anis interview...PEDESTRIAN!!!...hahahhaha..

menunggu giliran untuk nterview...dari kiri; zul, syahida, alia, aku ngan dak photo yang aku tak kenal...cemas menunggu..

mereka ni pulak dah lepas interview...pas tu jumpa kat uptown...ngumpat2 sambil makan...hehe..yanti dah wat enlargement dah...syifa pulak tengah wat blow up yang ke 5...hu...


nor, jajad ngan linda kene mengadap En Zul ngan En Izham...hu...


bukan jabatan kami sahaja yang interview..jabatan lain pun ade jugak..town planning ngan interior design...penuh fakulti FSPU ngan dak2 yang nak interview..ade yang datang ngan family.

yana, syahida, zai ngan alia......setia menunggu giliran....

Pn Suriati pesan kat aku nanti bile dah kat Shah Alam jangan jadi lain pulak..hairie yang kat sini baik, lembut, ...nanti bile dah kat sane hai2 pegi disko....jangan salah pilih kawan...

huhu..sedey...apepun thanks Pn Suriati...





4 Readers:

zai baek at: 15 April 2009 at 13:01 said...

soalan ak:
pe pndgn anda ttg landscape architecture kt m'sia ni...

kalo kne kawen ng indon cne??? ak jwb, nt ley g indon..huhu.. syabas kt ak....hahaha..

yanti da wat nlrge ea?? shifa bkn br g nlarge ng ak ke pg ni..ke die wat blow up dlu?? huh..pening r..

kery, ayat y last 2, cam pn.su ckp kt ak je...
ko lembuts ea?? pening ak..

{ mesmerising1 } at: 15 April 2009 at 14:14 said...

ups.. ape tu soalan last tu zai?
haha
stop showing off lah cjil2 tu...

{ hairie } at: 15 April 2009 at 14:24 said...

zai: lembut bkan yg nyah la.lembut brmaksud sopan..hehe

wan: sijil2?....jeles ar tu...

zai baek at: 15 April 2009 at 17:00 said...

owh ea??
ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean