header

header
hairie

where are u?....

| Tuesday, 5 May 2009
dah lme x update...busy sgt2...bile aku dh start bukak internet mesti nak main selama-lamanya.....ni pun curik mase main jap...final presentation 11 ngan 12 hb ni..n 11hb tu aku ade speaking muet kul 11am...hu...cemass!!!!

sedihnye..tak de orang nak amik aku kat sini..barang2 terpaksa kene pos..family tak nak amik coz busy..hu...nasib baik anis bawak keta..leh aku tumpang barang sikit...kalau aku pos semua barang mati la..mahal nak mampus...kire saiz, berat segale...

ape lagi ek?...nanti la aku wat pos baru....busy lg ar...tapi sape2 nak tolong aku sile la dtg uitm perak yek..tolong aku kaler board...tau...tq..see u next..

3 Readers:

jaja jiman at: 15 May 2009 at 19:06 said...

ala..ciannyer dierrr..kalo ku tau ku da angkutt brg ko ckit2..

{ mesmerising1 } at: 16 May 2009 at 13:39 said...

cik kewry aku dah update, mu bile lagi?
cepat2...

zai baek at: 19 May 2009 at 11:01 said...

huhu..kom ank agkat kot..
2 r xd org nk dtg amek ko...hahaha..
ank agkat mmg slalu d pggirkan..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean