header

header
hairie

alhamdulillah...............

| Sunday, 14 June 2009

hari ni hari ahad..aku baru jer tengok result final exam...
menggigil-gigil nak klik kat mii traskrip tu

dan bila aku tengok semua LU..
alhamdulillah semua lulus..paling best dapat maintain 3pointer walaupun hampir nak jatuh..GPA ngan CGPA still puas hati..

special thanks:
kepada semua lecturer studio 06 urban design: En Zul, Pn Su ngan Pn. Norizan...mintak maaf banyak2 coz tak dapat selesaikan final project ngan cemerlang..hari2 kami ngadap drawing tapi kami pun pelik kenape tak siap....ade komen?

jugak kepada En Faizal yang mengajar Landscape Architecture Practice..tak dapat A pun..hu.. dan last kepada Pn Su lagi yang ngajar Construction Management...dapat kategori A..alhamdulillah..

kepada kawan2...yang dah berjaye teruskan usaha kita bersama2..dan yang tak berjaye buat la yang terbaik lagi..gd luck!!!!

0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean