header

header
hairie

a minutes at TESCO Pengkalan

| Wednesday, 17 June 2009
lepas abis je hari ambik markah(tak panggil presentation day coz tak prezent pun), kitorang balik bilik ..tido ..pas tu kul 6pm pegi ipoh..

knape?En Azrul ajak..mase kat studio bincang nak pegi mane..maklum la dah final semester..mesti la nak wat ala2 majlis perpisahan..haha

pegi kfc jer..yang lain tak mampu nak masuk walaupun ade duit..hehe..tengok muke diorang..kat sini pun still serius lagi..wey..1!!studio dah abis oii...pikir la nak kawin pulak..!!lalalalaa


ni namenye cik dila..dak bee pee...ala2 urban budaknye ni...cantik tak?...

huh..tengok si azrul tu..over pulak..die ingat aku ni ular yang die bela kerr...hu..geli2!!!...

alia n sharoll......kawan baik dah lame dah..hu..anyway, best kan sesekali dapat kumpul macam ni..tapi ade jugak yang tak join..ade la orang tu..memang die tak pernah join aktiviti sosial kitorang...sape?..sape dapat teka sem depan duit ptptn yang aku dapat, aku bagi ko..nak tak?...




5 Readers:

{ Lady Leaya } at: 17 June 2009 at 19:20 said...

haha...cian sharol...erm .. asal en azrul menyelit kat tepi tu..huhu

{ mesmerising1 } at: 17 June 2009 at 21:10 said...

eh aku baru perasan itu komen box cantik lol..
wihooo..
jeles plak..
gamba2 ekslusif ni ko ade plak yer.. amek kat azmi yer.
?
wihoo..

{ Lady Leaya } at: 18 June 2009 at 02:06 said...

ha aah la...asal coment box die comeyh... t aku hack.. haha

zai baek at: 23 June 2009 at 11:03 said...

eh..ad ak gak

{ hairie_uitm } at: 23 June 2009 at 11:46 said...

haha...aku memg sentiasa cntik..ooppss...blog aku ar..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean