header

header
hairie

hari Khamis dah..

| Thursday, 23 July 2009
nape aku suke hari khamis?.sebab kire dah penghujung kelas untuk tiap2 minggu..tul x?..ye ar, hari2 ade kelas pagi petang smpai malam, mane tak penat..

hari ni studio kitorang wat review pasal buku yang dah diberikan..aku pilih buku Hamid Shirvani yang bertajuk Urban Design Process..tapi tak abes bace lagi..kitorang kene wat summary ape yang kita paham berdasarkan buku tersebut..yang aku tau pasal buku ni, untuk inventory dan analisis kat urban area..

ni kononnye wat keje tapi ntah wat keje lain..ade yang tengok hindustan (yanti), main game (zul), syifa ngan smart tunnel...

disebabkan malas wat keje, so time to photo shooting...hehe..boring la ngadap buku jer...sesekali berangan best jugak..

penat membaca, pegang kamera...ape yang ade amik gambo je la..kikiki..tu kad matrix yang baru ambik semalam..cantik jugak tapi gambar kuning la..tak suke..

esok jumaat..agak free tapi petang kul 5pm sampai kul 7pm ade modul 1..pas tu sabtu pagi kul 8.30 sampai 5.30 ade lagi..pas tu aku kene rush nak balik kampung..atok aku kenduri malam tu..tak kisah la kalau aku sampai rumah kenduri dah abis yang penting aku balik..

5 Readers:

{ Lady Leaya } at: 23 July 2009 at 16:18 said...

huhu...aku lak duk bilik tido...keje siap gak..=p

{ HAIRIEcerulean } at: 23 July 2009 at 16:35 said...

keje ape yg ko siap?

{ Lady Leaya } at: 23 July 2009 at 18:26 said...

summary theory, soklan pok nik..review buku da de rangka..huhu...(sebenarnya tdo pagi td..huhu)

zai baek at: 26 July 2009 at 01:04 said...

huh..!! bio btol alia ni..xsgka ak..
ak dok sblik pn xtaw alia wat kije..
hu..

at last ad ak..wlaupn jaooooohh..hu..
tgu ak dtg..

{ msi.my } at: 28 July 2009 at 02:53 said...

wah..syoxnye studio..best2..
alia kan cengeh,so wat keje sambil cengeh memang laju la...haxz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean