header

header
hairie

jom Shah Alam

| Tuesday, 4 August 2009
Aku baru dapat gambar2 ni dari kamera SLR kazen aku tu....bukan senang dapat pinjam kamera dia & aku plan nanti mase konvo diploma nak pinjam die suh amik gambo2 kita...nak tak korang?..

Ni mase kitorang nak gerak pegi daftar dari umah nih...aku pegi ngan family aku (kecuali bapak aku coz die ade meeting Peladang) ngan family kazen aku jugak yang daftar masuk same ..tapi die part 3..aku part 4..yang tukang tangkap ni part 2..

aku malas nak pakai kemeja awal2 ...panas..

kereta family kazen aku..

mane mak aku nih?..susah no nak tangkap gambo

dak ni mesti ade ...last2 die follow kitorang sampai pagoh..

2 Readers:

{ Lady Leaya } at: 5 August 2009 at 03:11 said...

tayang LC!huhu..
tade keje ek?update blog?huhu
mane SLR?sok bawa g studio!

{ HAIRIEcerulean } at: 5 August 2009 at 08:57 said...

ne ade Lc...ko ni pown.....haha...slr?..bkan aku pnye la...hahahha...xpe2 azmi ade..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean