header

header
hairie

Malam Seni Warisan Agung

| Friday, 21 August 2009
SOLAR nite datang lagi tapi ni first time aku join..kesimpulannye, best jugak..walaupun agak kelam kabut..

Semester ni bertemakan Seni Warisan Agung di mana semua diwajibkan memakai pakaian tradisional Melayu contohnya baju kebaya, songket dan tanjak. Lokasi kat Carlton Holiday Hotel & Suite Shah Alam. Semester ni jugak dak2 part 5 yang uruskan dan sem depan kitorang pulak la yang uruskan..


Ape yang aku takkan lupakan sampai bila-bila adalah aku kene wat opening untuk diner..zapin dowh..selama aku diner mase diploma tak pernah wat opening..persembahan pun sekali jer.. (agaknya crown dah pindah kat aku kot).. ni Kak Zura la yang suruh aku ..tapi tak pe yang penting aku dah dapat pengalaman best..(bajett)

Sem ni pun ade jugak Paper Dress Competition..siap catwalk lagi..best2..baju part 04 kitorang dari idea si Pija tu..pas tu kitorang pon tolong2 je la..akhirnya siap jugak

TAPI pada malam sehari sebelum dinner, ade kejadian pasal baju kami..ade yang sabotaj..ha..ha..sape buat!!!...xpe2..nanti aku cerite dalam entry lain..


ni la model kitorang yang meletop...Cik Anes..cantk pulak tu..make up by Kak Zura kitorang..pandai die catwalk..gigi tak pernah tak nampak..sentiasa tunjuk.

Yang ni pulak baju part 5...dah la kemas, lawa, teliti, cantik..pas tu menang pulak tuh..jeles!!!!...model by musheee..cantik...


Fesyen berani dari part 6..sexy..sape yang tak kenal model die ni...kan diva uitm..ngenge

Persembahan nyanyian Ghazal Untuk Rabiah by Ali ngan Abe..best...lagi best kalau ade penari kat belakang..tapi bukan aku...hehe

macam biase, Prof Wan Halawah nyanyi setiap malam diner..lagu ape ek?aku lupe pulak..tapi time die nyanyi kitorang semua ikut sekali...

time to eat..cube teka di antara muke 4 orang ni sape yang menunjukkan ekspresi paling lapar?
..lauk sedap jugak tapi ade yang panggil diner ni "diner air kosong"..knape?sebab kitorang minum air kosong jer..nasib baik sedap..tapi still xsuke..cube la bagi air yang manis sikit..oren ke, sirap ke, ....tak payah la ikut sangat protokol hotel tu..kitorang ni student je...1 meja tu nasi siap mintak 3 mangkuk..maklum la semua DH MAKANNN!!!!!!....perut dak laki KECIKKKK!!!!!!!!!!...anda paham?..


setiap tetamu dapat bunga ros ni..made by paper...kreatif dan cantik..good..malam tu jugak ade cabutan bertuah dengan pelbagai hadiah..tapi aku tak dapat pun..tu pun ika punye yang aku ambikkan..gelak besar aku..

diner sem ni aku pakai baju sponsor..baju sendiri bawak tapi tak bagi pakai coz aku wat opening dan patutnye last skali ade joget lambak tapi ntah tak jadi..joget gitu2 je la..aku dah siap baju aku dah.tradisional johor..warna ungu tapi sedih tak dapat pakai..

kitorang ni pantang nampak kamera besar..sem ni Won jadi jurukamera..dan batch kami pun ade yang dah ade SLR sendiri..jajad ngan zulhasnan..so ape lagi ..memandangkan gambar2 mereka berkualiti so segala kamera kecik kami simpan..lalala..






En Bobo lecture kami ngan jajad

1 Readers:

zai baek at: 22 August 2009 at 22:33 said...

ko sje nk tnjuk crown ea..
taw r da ad crwn..hu
sbnrny ko nk jd bckup dncer tuk ali n abe kn??kn?? kn?? he..
kery, len kali ckp dlm hti je la..ltk gmbr je..
hahahahahahaaaaaaaaaaaa.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean