header

header
hairie

Final Presentation Studio 04

| Thursday, 12 November 2009
Akhirnya.. final presentation dah sampai menandakan dah nak abis semester ni. Tapi hasilnya tak seperti yang aku harapkan. Tak tau kenapa dan apa sebabnya. Tapi kesimpulannya, feel degree tak masuk lagi..hari-hari kene kutuk ‘diploma celup”…hampir terbakar telinga ni dengar!!


Zul orang pertama yang present..


lelawani ismail


yanti nasir..tak siap tapi nak present awal..pas tu tak tau nak cakap ape.


najuah..


pija..

ni adalah di antara yang present depan En Bobo dan Pn Salina sahaja. Pn Nik dan En Dzarul tak ada time ni.. aku?aku present esoknya ngan En Bobo dan En Dzarul pas tu Pn Nik datang..apa lagi ..kene bebel la..tapi aku tahan jer..kuatkan semangat!!!

dan kali ni aku tak letakkan gambar presentation board aku sebab tak sesuai untuk tatapan umum..cuma aku dapat simpulkan kat sini board aku tu cukup makan jsahaja..tu je la


kecemasan menanti giliran presentation

Mad Azrin yang macam dah nak mengalah..tapi aku paksa dia buat jugak!!

perlu ke Linda ni?..cantik ke kau tu?..haha

gigih men touch up...cepat mahira!!!..




0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean