header

header
hairie

Pertunjukan Udara : Thunderbirds ( U.S Air Force)

| Thursday, 12 November 2009
Buat pertama kalinya dalam hidup aku. Pertunjukan udara depan mata aku sendiri. Teruja gilerr!!! Thunderbirds nama jet tu..merekan ni buat pertunjukan udara kat TUDM Subang, tak jauh dari Shah Alam..mula-mula sampai dekat Airport Subang dan kitorang dah siap parking moto dah dan dah masuk terminal pun. Tapi benda ni bukan kat sini. Di Pengkalan TUDM. Jadi kami pun bergegas ke Pengkalan.

Kitorang masuk ikut pintu belakang. Memang tak sia-sia usaha kami untuk menari pintu masuk TUDM tu. Sebab orang ramai tunggu kat airport tu..tapi tak best la.. duduk kat Pengkalan lagi best..dapat tengok lagi dekat..tapi bunyi memang dahsyat!!..menyakitkan telinga. Ade la 1 jet ni boleh buat penerbangan slow kat atas kitorang. Apa lagi aku tunduk la. Dah la bunyi kuat. Buat sakit telinga je..haha


opening show dari pesawat Sukhoi Malaysia

ni je la yang join..

memecah awan membentuk formasi

kejakunan...

mane 1 yang betul..lorong moto ke lorong kereta nak lalu ni?

0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean