header

header
hairie

i-city, Shah Alam

| Wednesday, 19 May 2010

Lepas balik dari tengok cerita iron man II kat Bukit Raja, kitorang terus peg i-city. Walaupun dekat tapi ni baru kali pertama aku pegi. Tapi tak de yang special pun. Just lampu warna warni yang menerangi gelap malam. Rasa biasa je. 

 Zahrin dengan lampunya yang tak berlampu

bersama member baik Joe FZR. Sampai sekarang aku tak tau ape tu FZR!
nak cakap ape ek pasal lampu kat belakang tu. Lawa?unik?ye ke?..

cube merak tu kita buang rangka besi yang belakangnya. Mesti nampak lagi real!

kat sini je kot tempat lawa ambik gambar. 

berlatar belakangkan cahaya kuning suram, gambar jadi cantik walaupun self timer.

bulan tu yang cantik

bajet penganalisis la ni. Dah macam nak sambut Chinese New Year

skema! macam mane boleh sebaris nih

kalah lorong hj taib. bersama-sama mencari pelanggan di i-city. Ade ke?

banyak haiwan liar di i-city yang comel-comel. dilepaskan begitu sahaja tanpa diikat atau dalam sangkar. 

macam ladang getah nenek aku la tapi pokok getah tak de warna warni. hijau jer. nampak harmoni

berjalan-jalan di gerai. Tengok barang yang boleh dibeli tapi semua mahal.

1 Readers:

{ joe FZR } at: 31 May 2010 at 02:23 said...

I-CIty..indah khabr dr rupe!! mcm tu tu ke design?? haha..smpai skrg ak pkir setakat lmpu ber'cOlor' leh panggil bandr bcahaya..ak ingt mcm bndr ICT..Information city technology..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean