header

header
hairie

Jom Berparti *(^_^)*

| Monday, 13 December 2010
kata-kata dari seorang pensyarah yang meriah dan sporting

sesi perbincangan macam mana nak jadi pelakon yang hebat

potong lagi sampai habis oleh En Hasnol

Yang pertama dan harapnya yang terakhir.cukup la sekali sahaja dengan subjek Report Writing ni. Walapun tak mengharap dapat keputusan cemerlang tapi cukup la kalau lepas tu, alhamdulilah. Dengan pembentangan yang kurang memberangsangkan dan tidak dapat memuaskan hati panel, amat merisaukan semasa keputusan nanti.

ucapan pembukaan dari wakil pelajar

bihun goreng sahaja tapi sedap

mudah dibawa untuk berbincang tapi cepat lupa

Apa pun semua tu dah berlalu dan kelas terakhir masa itu kami buat majlis jamuan perpisahan a.k.a party!! Jamuan ni ringkas sahaja tak ada la sampai mercun dan bunga api tu. cakap, makan, tangkap gambar dan potong kek. Tu je la.

acara potong kek meraikan perpisahan

makan sambil menyembang dan terjalinlah persahabatan

generasi masa hadapan yang berbakat dalam mengumpat

Encik Nisa Aszmieza

Encik Muhammad Zaidi

Kali ni pinjam kamera sepupu sebab nak cuba tajamkan ilmu penangkapan gambar yang baik. Tapi malangnya, petang tu tak dapat hasilkan gambar yang baik. Mungkin jugak tak reti nak ambil gambar atau mungkin suasana yang tak berapa best. 

serius gile

video dari semester 04 yang terbaik

tinggal sepotong je tapi tak sempat nak rasa

ada je benda nak cerita

amboi akak, bukan main ceria

makan je la, mata pun nak melilau

terima kasih kawan-kawan ,sanggup tunggu aku datang

Korean boy made from Sungai Besar

kek coklat 

kek dah habis, kelas pun dah habis

0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean