header

header
hairie

Aku MENANG: Saya Suka Jonker Walk

| Sunday, 13 March 2011
Alhamdulillah, setelah beberapa kali mencuba sertai segala contest/segmen yang dianjurkan oeh penulis-penulis blog aku menang juga kali ini. Nak baca apa yang aku tulis khas untuk segmen ini?jom tengok SAYA SUKA JONKER WALK.

 Print Screen sahaja sebagai bukti (^_^)

Kalau nak tahu mengenai hadiah yang aku dapat dan juga senara pemenang yang lain, sila klik PEMENANG!!. Apa pun, terima kasih kepada Encik Wan penganjur contest ini sebab memberi peluang kepada aku untuk menulis apa yang tersirat pada gambar tersebut. (ayat tak boleh bla!) .

Sebenarnya, semester ini baru lah aku sempat untuk sertai segala contest yang blogger lain anjurkan sebab sebelum ini hari-hari sibuk dengan kelas dan juga kerja sekolah dan macam-macam lagilah sampai nak duduk  membaca depan blog orang lain pun tak sempat. Alhamdulillah semester ini aku berjaya mencuri masa dan mencari ketenangan untuk menulis lebih pada blog aku ini dan juga meninjau perkembangan blogger lain. (^_^)

8 Readers:

{ taufiq helios } at: 13 March 2011 at 09:27 said...

jum kongsi hadiah! :)

{ hairie } at: 13 March 2011 at 10:58 said...

hahaha..xmo..xmo..xmo..xmo..aku pnye je ok!hahaha

Anonymous at: 13 March 2011 at 12:24 said...

PILIH BULU!!!

pilih sedare sendiri je...ape la...baik tak payah buat contest, senang...pergi dekat kau, nah, amek souvenir dari melake...habis cerite...

{ hairie } at: 13 March 2011 at 14:01 said...

ni apehal xpuas hati ni? dh org tu buat contest..join je la..menang tu rezeki..aku tak rasa pilih bulu..apa yg aku tulis tu adlh berdasarkn pngalaman aku sbg seorg pelajar yg dh pernh pegi sane n dh blajar mengenai culture, dan macam2 lg...xkn aku nk tulis ayat yg bukn2 yg xde kaitn ngan apa yg aku dh blajar...ape salahnya kita apply ape yg kita dh ade then kite share la...

sbnrnya ko xsuke hadiah tu kn sbb ko rase murh sgt kn?kt mane2 boleh beli kn ?itu pndapat ko aku xkesah..yg pnting ini blog aku, suke hati aku apa aku nak buat..aku tau batas2 nk wt penulisan kt sini..ok.. TQ!

{ Muhammad Afiq Abdul Rashid } at: 13 March 2011 at 16:38 said...

go kery go ! buat nak jeles pon ! entah2 anonymous tu dah masuk contest tu tapi tak menang.tu yg jeles tu.

{ hairie } at: 13 March 2011 at 19:09 said...

haha.aku pn xtaw la...ni sama ada anonymous tu kwn2 aku saje nk knekn aku or org lain yg memg jeles agknya..tah la...biarlah die.. contest tu pn tuan pnye blog yg jd juri kn..mst la die nk pilih yg trbaik...xkn nk pilih pemenang yg biase2 je..mst nk kelainan ok!

{ mesmerising_wan } at: 14 March 2011 at 01:16 said...

khairi delete je anonymous tu! sentap aku,,
tengok sdiri la entry die, memang layak menang k..
kalo x puas ati berani pakai name la, xyah pakai anonymous!! adoi ai,,
contest simple ni pun ad yg x puas at ye kery,,
sentap ak sekjap..

{ hairie } at: 14 March 2011 at 21:57 said...

haha..wan, buat2 biase je la,..anggap die xde ..xwujud...mentang2 boleh komen kt sini, suke2 die je nk tulis pape kn...

biar je la...asalkan die bahagia..dan aku xkn delete komen ni..biar smua org bace...dan ko x pilih bulu..aku tau kn cara ko nk cri pemenang tu kn..mst la ayat2 yg bersesuaian kn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean