header

header
hairie

contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K

| Monday, 28 March 2011

Assalamualaikum ahli-ahli blogger. Kali ini nak sertai contest anjuran THE LADY & MR VAMPIRE mengenai fotogenik. Bab foto memang aku suka sebab bila tengok gambar yang cantik-cantik dan hebat, terasa indahnya dunia ni (^__^). 

Okay, di bawah ini adalah gambar/foto daripada koleksi aku sendiri yang aku rasa boleh dikatakan fotogenik mungkin:

Ini gambar SOLO

Ini gambar DUO

Ini gambar RAMAI-RAMAI

Kami rasa kami patut menang contest ini kerana foto-foto di atas menunjukkan bahawa, apabila kami berada di hadapan kamera ataupun kamera yang datang kepada kami, kami akan menonjolkan ekspresi diri kami secara terus ke lensa kamera tersebut tanpa segan silu. Jadi ekspresi wajah itu sangat penting dalam menunjukkan perasaan dan juga betapa happeningnya kami pada waktu itu.
 
Khas buat peminat setia kamera : Nur Eyda, Anis Adila, Lynda Roslan, Joe FZR & Alia Ar

3 Readers:

{ The Lady & Mr Vampire } at: 28 March 2011 at 19:28 said...

wiiiii..thnks coz join...wakakaka...the lady x tengok lagi la all the picture .. only aku as a mr vampire baru jenguk.. heh..

korg mmg gempak la. fotogenik.. lalala..and this cntest makin sengit lerrr..

markah telah dikira & up to date with belog to know who will grab the prize. hee.. oh lp. the prize tu aku dah reveal. hee.. klo x jmp mne 1 entry ny, pandai2 la ye cari.. wakakak..k, papai

{ hairie } at: 28 March 2011 at 20:20 said...

hahaha...meriah ko tulis pnjgn2 ni..hahah ..ape pn THANKS taw! (^_^)

{ Inche Vampire } at: 10 May 2011 at 15:17 said...

tengok blog pukul 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean