header

header
hairie

Contest Sweet Couple Yang Paling Cool & Comel

| Monday, 28 March 2011

Okay contest seterusnya dianjurkan oleh DekCik dari Melaka mengenai pasangan anda yang sungguh comel dan sweet atau dengan kata lain nampak manis. Klik pada banner di atas untuk mengetahui secara lanjut mengenai contest ini. Di bawah ini adalah foto-foto yang boleh menyebabkan aku gelak sendirian. Jom tengok.

 King & Queen OF The Night. Aku dan junior dari semester 01

Gambar pertama ini semasa Malam Muzikal SOLARAYA anjuran jabatan kami. Kebetulan malam tu kami berdua dinobatkan sebagai King & Queen Of The Night disebabkan kami mengenakan busana tradisional yang betul-betul tradisional. Apa pun memang cantik kebaya budak sebelah aku itu. Suka tengok (^__^)

 Aku bersama Hanis Adila yang sudah berpunya secara rasminya. Cuba untuk menutup
muka yang sedang tertekan dengan menggunakan kaedah suka hati. Comel sangat ke!

Ini sewaktu kami sedang menghadapi Pembentangan Projek Akhir untuk Subjek Environment & Sustainable Construction. Kumpulan kami dah selesai bentang dan rasa bosan menunggu kumpulan lain untuk pembentangan tersebut dapat dikurangkan dengan sesi fotografi secara senyap di belakang. Waktu ini kami terasa lega sangat sebab dah selesai 1 projek  yang kami rasa sangat berat ini dan mengundang tekanan yang amat sangat walaupun bekerja dalam berkumpulan. Jadi untuk meraikannya, kami buat apa yang kami suka asalkan tahu batas-batas pergaulan masing-masing (^_^)

Berjalan berdua bersama Syida di tengah panas sambil mengenakan cermin mata. Kononnya 
untuk melindungi mata daripada silau cahaya matahari. Agak bergaya jugalah bila berdua
berjalan bersama-sama, mengenakan beg silang dan memakai cermin mata gelap
sambil bergaya ala-ala pelancong. Cool beb!

Ini pula semasa kami membuat Kajian Landskap Budaya di Kampung Ramuan Cina Kechil, Melaka. Bayangkan di tengah-tengah panas berjalan kaki sepanjang kampung yang lebih 5 kilometer panjangnya. Tapi sangat berpuas hati sebab kami dapat belajar benda baru iaitu mengenai budaya/aktiviti penduduk kampung di Melaka ini yang unik.

 Jangan fikir apa-apa mengenai gambar ini. Kami hanya ingin mencuba teknik yang betul 
untuk mengambil gambar dengan bantuan lampu taman yang dah sedia ada.

Ini pula bersama Anis lagi semasa sesi fotografi untuk Lynda di Putrajaya. Dari petang sampailah malam tapi memang banyak benda aku belajar sepanjang hari tu. Bayangkanlah sebelah pagi ikut Anis untuk sesi fotografinya dengan jurufoto yang memang best dan tak kedekut ilmu. Aku tak tahu nak kata gambar ini comel ke cool tapi yang penting aku suka gambar ini. Nampaklah nama persahabatan yang dah dijalin tu kan. Apa pun aku berbangga dengan Alep Domok a.k.a teman lelaki/bakal suami Anis (insyaallah) kerana memahami kami ini yang suka bergambar dan memberi peluang kepada Anis untuk berkawan dengan kawan-kawannya (^__^)

Okay saya mahu tag kepada mereka yang suka dengan kamera : Hanis Adila, Norsidah, Siti MaslindaMazlan Md Nor dan Nur Alia

6 Readers:

{ ayie } at: 28 March 2011 at 23:34 said...

terbaik broo..bertukar2 kapel die..hehe

{ hairie } at: 28 March 2011 at 23:41 said...

hishhh...xde la brtukar-tukar kapel..haa..ni smua kwn2 aku..diorg jenis yg okay je..haha...

{ Dekcik } at: 29 March 2011 at 00:44 said...

so sweet..=)
thanks join..
gud luck..

{ hairie } at: 29 March 2011 at 09:23 said...

hehe..sgt2 sweet! ..welkam (^__^) TQ

{ Muhammad Afiq Abdul Rashid } at: 30 March 2011 at 14:23 said...

asal tak letak gambar ko ngan lynda. meletup !HAHA

{ hairie } at: 30 March 2011 at 14:44 said...

haha afiq bengung! aku xde gmbo yg elok ngan lynda..hhaha///lgpun lynda x comel but cntik..tu yg xbole join contest ni..hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean