header

header
hairie

Pasangan berkahwin berbogel?

| Saturday, 16 April 2011
Hari ini buka akhbar Kosmo! online sekejap nak tengok berita-berita terkini. KEmudian klik yang bahagian Dunia. Terkejut dengan tajuk berita Pasangan berkahwin berbogel jimat kos pakaian. 


Klik gambar untuk mendapatkan artikel ringkas di akhbar Kosmo online


Aku tak tahu nak cakap apa. Alasannya nak jimatkan kos tapi macam dah tak boleh nak jimatkan di bahagian lain ke? Ini sanggup gadaikan maruah dengan menayang segala benda-benda sulit yang sangat elok katanya kan! Masalahnya sekarang ini, tetamu lain segak cantik pakai pakaian yang formal sedangkan pengantin berbogel sahaja. Kononnya nak mencipta kelainan. Aku takut nanti di Malaysia ada orang yang buat macam ini.

Apalah perasaan orang yang tengok dan orang yang bogel itu agaknya?gembira dan bangga sebab orang lain dah tengok aku punya! macam tu ke? Ini nasib baik mat salleh bukan orang kita. Harapnya tak ada orang kita buat macam ini nanti. Tolonglah jauhkan!

Okay aku ada sumber lain mengenai perkahwinan bogel ini. Tapi aku nak letak foto saja di sini. Semuanya aku dapat daripada Mail Online



















 Anda semua boleh berfikir dengan waras kan?silalah nilai sendiri

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

9 Readers:

{ mr.F } at: 16 April 2011 at 13:04 said...

ala, nak gambar full

{ zikeryhassan } at: 16 April 2011 at 13:48 said...

erk? saja nk crik publisiti murahan la tu

{ hairie } at: 16 April 2011 at 13:49 said...

mr. F : aku dh letak ni..hehe

zikery: mungkin jgk..xpasti sgt..huhu

{ aslann } at: 16 April 2011 at 15:43 said...

ala xnampak kopek..nak tegok kopek..panjang ke tak kopek die....uhuhuhu...

{ hairie } at: 16 April 2011 at 16:13 said...

kopek tu ape lann??

Anonymous at: 16 April 2011 at 17:06 said...

eeeiiiiyuuuu...

{ Fariza Othman } at: 18 April 2011 at 10:43 said...

pengantin xberseri langsung

{ HAZWANmohd } at: 20 April 2011 at 00:10 said...

x senunuhnye~! apekah leh plak masuk church tu! wat the fish!

{ hairie } at: 20 April 2011 at 14:07 said...

wan: nasib baik church kn...mereka bangge dgn ape yg mereka buat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean