header

header
hairie

Rozita Che Wan bernilai RM500 000?

| Tuesday, 19 April 2011
Assalamualaikum kawan-kawan! ceritanya aku terbaca sebuah akhbar tempatan iaitu Mingguan Malaysia ahad lalu. Dan setelah menyelak segala ruang yang ada tiba-tiba aku tertarik dengan satu artikel dalam ruangan hiburan. Rozita bernilai RM500 000.


Kenapa bernilai RM500 000?ini semua terjadi apabila bliau dilantik menjadi duta produk Safi Rania Gold iaitu salah satu produk penjagaan kulit yang popular di negara ini. Menurut sumber, beliau menerima bayaran lebih RM200 000 bersama dengan insurans perlindungan yang bernilai RM300 000 sepanjang 2 tahun menjadi duta produk Safi Rania Gold.
















Anda bayangkan hebatnya artis kita yang seorang ini. Walaupun janda beranak 2 namun beliau masih bergetah lagi okay! Rezeki pun makin bertambah. Dan kalau tak silap sebelum ini Rozita Che Wan ada menyatakan untuk bersara dari dunia lakonan tapi beliau menarik balik kenyataan tersebut. 

Rozita ini juga merupakan satu-satunya artis yang dilindungi insurans di Malaysia. Sungguh dahsyat kan. Selalunya kalau jadi duta, jadi duta macam itu sahajalah. Bayaran pun ikut dalam kontrak yang telah ditandatangani tapi lain pula Cik Rozita kita yang seorang ini, ada insurans lagi. Jadi selepas ini artis-artis muda, silalah jaga kulit-kulit muka anda supaya tak berkedut dan nanti bila dah berumur sikit, anda boleh jadi macam Rozita ini! jadi duta bagi produk-produk yang bertaraf antarabangsa. Tak perlulah cucuk sana sini. bedah yang bukan-bukan. Orang kata, natural beauty lagi cantik.

Okay, ini sumber yang anda semua boleh baca dengan lebih terperinci lagi: 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

4 Readers:

{ Muhammad Afiq Abdul Rashid } at: 19 April 2011 at 00:38 said...

agak-agaknya, Siti berapa juta ye ? hurmmm

{ hairie } at: 19 April 2011 at 00:40 said...

hurmm...kalau x silap siti nyanyi 1 lagu dh beratos ribu.. xtaw la insurans die brape juta! haha...

{ DanieL AdiE } at: 19 April 2011 at 01:24 said...

Wow...

Hot mama in the house..

{ hairie } at: 19 April 2011 at 19:58 said...

adie: haha..hot sgt2 (^__^) best jgk jd org yg popular kn..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean