header

header
hairie

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~

| Saturday, 30 April 2011
 Klik banner untuk sertai

Assalamualaikum kawan-kawan blogger.  Petang yang agak sayu ini aku nak sertai bloglist anjuran Encik Falihin Jasmi meranngkap junior Landscape Arhitecture Department UiTM Shah Alam. Dah alang-alang die jemput semua orang, baik aku sertai sekali. Tak salahkan. Dah nama pun penulis blog, apa salahnya aku menyokong aktiviti kawan-kawan yang suka menulis ini (^__^) 

Kenapa aku nak sertai? aku menyokong apa yang kawan-kawan buat supaya meriah lagi dunia blog yang sangat menarik ini!. Cara ini kan, merupakan salah satu teknik untuk anda mempromosikan blog anda kepada orang lain yang tak tahu menahu mengenai kewujudan blog anda. Dan dengan yakinnya, selepas ini akan akan mendapat ramai followers . Tapi iktu adalah tujuan sampingan aku bukan yang utama. 

Yang penting sekarang ini, aku nak sertai semua contest/bloglist.segmen yang dianjurkan. Maklumlah semester ini banyak masa terluang untuk menulis dan berjalan-jalan ke blog orang lain. Insyaallah semester depan akan kembali perlahan sebab dah sibuk dengan final.

Apa pun Falihin, semoga dapat menjawab soalan peperiksaan akhir dengan cemerlang dan Dekan lagi semester ini insyaallah kan (^__^). 

Okay nak beritahu kawan saya: Hanis Adila, Noor Fariza dan juga Siti Maslinda
**kalau aku tak menjawab soalan, minta maaf tau (^__^)

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

1 Readers:

Anonymous at: 24 January 2013 at 21:55 said...

[url=http://www.iystwowgold.com]wow gold[/url], that i Love Such games gold From your COBALT Purple AND WINE Coloration These are Most excellent games gold As well as Seasonal Managed to get Typically the Saying BAILEY BUTTON TRIPLET games gold And therefore OMG! THEY ARE THE A great number of awesome Issues During Complete INTIER Lifespan!!!!! We need A good deal more A whole lot more Significantly more A bit more Greater Much Further Further!!!!
I have got two pairs from short games gold inside saying plus black color er or him implementing getting your desert sand. they are simply so that nice and i would recommend it to virtually anyone possibly during wintertime in Chicago
I really like games gold & Components. Although a bit dear, you pay for Excellent and Comfort and ease so it's worth it for me.
This games gold are great, These folks this very first twosome. There are enjoyed it for a couple many always start looking completely new. They're nice model however you are easily tainted. Find it difficult to produce these people from the wet temperature): nonetheless even now awesome!(:
Survive Christmas day I recieved an important dark list of Basic Talls, and I Appreciate All of them! Hardly any misgivings using these [url=http://www.hahawowgold.com]buy wow gold[/url]. I received these for any minor more than a year at this moment, and they are generally yet And so smooth inside. Fantastic! I just splurged and picked up yet another kind of games gold, exclusively that time I had all of the saying old classic Minis. They turned up yesterday evening, when i needs to state that I enjoy individuals, on the other hand enjoy the Talls far better! I may already know one particular unit that can prime the The year 2011 Yuletide wishlist ;)
Adorable games gold - Ego recommande vivement
We create My personal games gold Together with Tight pants or skirts, Concealed When it comes to. There're !!!Incredibly!!! great, Tender, Interesting, As well as model! :) I GOT Higher Brown lightly games gold, And are generally Suitable! !!!Fairly!!! Delighted by Them all! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean