header

header
hairie

Aku menang?Contest Aku Gile Shopping

| Tuesday, 3 May 2011
Sedang gigih dan hanyut dibuai kesejukan bilik hotel dan juga cerita Asmara 2 tiba-tiba dapat mesej di Shoutbox dari En. Fad Ali yang mengatakan aku memang contest beliau bagi kategori lelaki. Terkejut dan alhamdulillah. Sangat gembira bila kita aktif berblogging dah kita dapat hasilnya macam ini. Orang kata, tak salah kalau kita mencuba kan (^__^)

Okay, nak tahu info mengenai contest ini sila klik link di bawah:

HAIRIEcerulean: Aku Gile Shopping
http://www.mohdkhairi.com/2011/04/aku-gile-shopping.html

Fad Ali: Pemenang Contest Gile Shopping
http://faddesignaway.blogspot.com/2011/05/pemenang-contest-aku-gile-shopping.html

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

4 Readers:

{ fromjarn } at: 3 May 2011 at 22:52 said...

asalamualaikum..
rezeki.. :)
apa2 pun tahniah..

{ sumaiyah_nda } at: 4 May 2011 at 08:11 said...

salam...tahniah...baru berkesempatan melawat sini...tapi tak dapat sign in friends lagi...due to server control by company...:)...nanti akak datang melawat lagi..k?..

tahniah...hadiah aper dapat?

{ Fariza Othman } at: 4 May 2011 at 10:04 said...

tahniah. aa cehhhh

{ hairie } at: 4 May 2011 at 10:09 said...

jarn: wsalam..TQ (^_^)
sumaiyah: ok2...TQ. hadiah ape pnganjur xbgtaw...just dari butik Jefferson je
akak: ikhlas ke x tahniah tu..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean