header

header
hairie

FOTO Perdana Menteri di Hot FM

| Saturday, 7 May 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger. Pagi-pagi ini belek-belek akhbar. Utusan online nak tengok cerita -cerita panas dan yang terkini. Buat pertama kalinya Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak hadir ke konti radio Hot FM di Sri Pentas TV3. Aku melepas nak tengok di televisyen walaupun sebelumnya aku dah tahu yang beliau akan turun ke konti Hot FM pada Jumaat, 6 Mei 2011. 

Korang lihatlah betapa sportingnya Perdana Menteri kita yang seorang ini. Sanggup turun padang nak kongsi/mendengar masalah rakyat. Kenapa Datuk Najib nak turun Hot FM?ini bukannya jemputan menggunakan surat rasmi tapi ini atas jemputan secara gurauan di laman Twitter oleh Fara Fauzana sendiri.

Datuk Najib berkta lagi, dengan cara inilah beliau boleh mendekatkan diri kepada rakyat, mendengar masalah rakyat dan berkongsi maklumat bersama rakyat. Semua laman sosial beliau ada: Blog, Facebook dan juga Twitter yang semakin hangat sekarang ini. 


Apa pun, semua ini adalah atas nama seorang pemimpin negara yang sangat mengambil berat mengenai rakyat dan juga negaranya. Setiap pemimpin mempunyai pendekatan yang tersendiri untuk menjalankan tugasnya. Dan ternyata pendekatan yang digunakan oleh Datuk Najib ini mampu memberikan tindakbalas yang efektif dan berkesan. TAHNIAH Datuk Seri Mohd Najib! Semoga menjadi pemimpin yang disegani dan paling berjaya suatu hari nanti. Insyaallah

Sumber utama artikel ini diambil daripada:
http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0507&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_04.htm

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H 

3 Readers:

Anonymous at: 5 December 2012 at 03:36 said...

[url=http://fastcashloansonlinedirectly.com/#vakxs]payday loans[/url] - payday loans , http://fastcashloansonlinedirectly.com/#sjtyu payday loans

Anonymous at: 6 December 2012 at 05:21 said...

[url=http://directlenderloansonlinedirectly.com/#ahvsi]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloansonlinedirectly.com/#ovvuf payday loans online

Anonymous at: 29 January 2013 at 23:02 said...

[url=http://cialisnowdirectly.com/#wjjsg]cialis online without prescription[/url] - buy cheap cialis , http://cialisnowdirectly.com/#ukzra buy cheap cialis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean