header

header
hairie

100 Destinasi Mesti Pergi Sepanjang Hayat

| Thursday, 9 June 2011

Assalamualaikum kawan-kawan blogger sekalian, hari ini aku nak kongsi dengan anda semua
mengenai destinasi-destinasi pilihan untuk bercuti bersama keluarga/destinasi pelancongan paling popular di seluruh dunia. Semuanya gara-gara aku tertarik dengan topik fokus majalah LIBUR edisi Jun 2011 bersempena dengan keluaran yang ke 100. Aku nak review secara ringkas kalau boleh mengenai 100 destinasi pilihan tersebut insyaallah. 

Setelah dibelek-belek dan dibaca sekali lalu, tiba-tiba rasa nak pergi bercuti pula ke tempat-tempat tersebut. Daripada Four Seasons Langkawi sehinggalah ke Bandar Petra di Jordan. Semuanya menarik minat aku untuk pergi ke tempat tersebut tapi memandangkan aku tak berkeyakinan untuk berjalan seorang-seorang dan juga tidak mempunyai kos yang diperlukan (dengan kata lain, tak mampu), aku simpan dulu niat suci tersebut. 


Nantikan review 100 Destinasi Mesti Pergi Sepanjang Hayat dari aku. 

SEBELUM ITU, KLIK DI BAWAH INI UNTUK MENGUNDI: 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

5 Readers:

{ hqfizulhqkim } at: 9 June 2011 at 08:58 said...

best gak klu dpt melancong :)

{ Syakir Rahman } at: 9 June 2011 at 09:31 said...

sbnrnya kn semua tmpt best..bergantung pd diri kita sndri mcm mana kita manfaat kn tempat tuh sepenuhnya..kalo pegi tmpt yg best tp juz tido kt hotel pon x dpt apa2 gak...btol x...

{ amyrasazaly } at: 9 June 2011 at 12:31 said...

amboi.. cube review tempat dlm negara ni.. byk plak duit aku nak g naik belon.. huaaa

{ ayie } at: 10 June 2011 at 01:26 said...

wow ok gak tu.. mesti terbaik entryy..

{ en_me } at: 21 June 2011 at 08:02 said...

best kan .. ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean