header

header
hairie

Blog HAIRIEcerulean Tersenarai Dalam Top 6 Blog Paling Cool

| Monday, 27 June 2011
Alhamdulillah, hari ini bertubi-tubi juga blog aku disiarkan (sangat tinggi impianku) di blog kawan-kawan blogger lain. Terima kasih diucapkan dan kali ini aku tersenarai dalam blog paling cool. Kalau tak silap aku sekumpulan dengan blog Kak Fariza tapi nama Akak pula tak masuk, nanti cuba lagi ye (^__^ )

KLIK SINI UNTUK BACA LEBIH LANJUT: 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

8 Readers:

{ Cik Aish } at: 27 June 2011 at 18:21 said...

hehe waaa sampai buat entry..thanks! n congrat! blog ni byk gambar...oo ye..header baru ea..aish perasan ada header lain..aritu lain...much better..:) best best..

{ eqbalzack } at: 27 June 2011 at 19:13 said...

cool!

{ Abszeen Picco } at: 27 June 2011 at 23:35 said...

nice, very cool!
hey thanks for visiting :)


*visit me back(optional):
http://abszeen.blogspot.com

{ ayie } at: 28 June 2011 at 09:07 said...

blog yang tersusun cantik.. memang la layak di terjah..sebab tu la haritu puji sesangat..hehe

{ Fariza Othman } at: 28 June 2011 at 09:33 said...

hampeh nama ku ade di situ!!! hahaha

{ Fyqa } at: 28 June 2011 at 10:11 said...

untunglah ! ;)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 28 June 2011 at 15:58 said...

Cik Aish: hehe..welkam (^__^) saya memg suke gmbo..hehehe

Eqbalzack: mereka yg kate..hehe

Picco: thanks! and thanks for visiting back..

Ayie: haha..mcm2 la ko ni ayie..hahaa

Kak Fariza: hahaha..akak cube lg taw..jgn nanges2..

Fyqa: hehe..thanks (^___^)

{ slumberdek } at: 28 June 2011 at 21:22 said...

wah best yer bila ada yang bagi penghargaan dan sudi promote blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean