header

header
hairie

GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!

| Wednesday, 29 June 2011

Assalamualaikum kawan-kawan blogger, Abg Eq buat giveaway lagi. Jom sertai. Kali ini agak mencabar sedikit sebab kena buat logo untuk fanpage. Blogger popular tapi tak ada fanpage lagi. Tapi kan kalau Abg Eq dah ada fanpage, mesti sekejap sahaja dapat kumpul peminat. Mungkin dalam 3 hari dah dapat 1000 (^__^) insyaallah.

Nak sertai sekali?jom klik sini:

Jadi, ini adalah idea aku khas buat Abg Eq setelah beberapa jam memerah otak untuk menghasilkannya dengan penuh perasaan. (^__^)


Agak ringkas sebab hampir ketandusan idea tapi secara keseluruhannya aku berpuas hati dengan apa yang aku buat. Abg Eq kata fanpage tak semestinya perlu gambar beliau. Tapi bagi aku, gambar tu perlu sebab sekurang-kurangnya orang di luar sana tahu siapa sebenarnya pemilik eqbalzack.com ini.  (^___^)

NOTA: Abg Eq, saya tak reti macam mana nak letak daun dalam logo ini..HAHA

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H


12 Readers:

{ eqbalzack } at: 29 June 2011 at 17:39 said...

salam...
menarik!
nnt abg eq linkkan kat blog...

{ Innanie | Ariffin } at: 29 June 2011 at 19:49 said...

NICE ONE!! BTW, sy orang kluang!! Joho!!!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 29 June 2011 at 21:49 said...

@abg Eq: wokey tenkiu (^__^)

@Innanie: hehe..tenkiu2..saya org BP jphpr..hehe idop johor (^_^)

{ KRL kaprileader } at: 29 June 2011 at 23:07 said...

nice jugak ni!!

{ Rtp Farra Arisha } at: 30 June 2011 at 02:31 said...

eh GA lg. :)

{ mira bia } at: 30 June 2011 at 20:35 said...

wau. melingkar2 bunga tu.. cantik2

{ eddy syrol } at: 1 July 2011 at 09:33 said...

lawa lerr...good luck :)

jom terjah..




JUMAAT YG TENANG



contest anda bagi pic,prince bagi rm50

{ faiz } at: 1 July 2011 at 10:06 said...

bab2 design sume mmg aku fail btol...mmg dptla nk join

{ dont ask me why?!? } at: 1 July 2011 at 16:04 said...

ame singgah dari blog Eqbal Zack . waa , santek santek .

ohh btw , selamat berblog ya . jemput singgah blog ame juge . ;) and have a nice day ahead ya !

{ logorithm } at: 4 July 2011 at 15:49 said...

All da best!

[U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

{ dwaty } at: 4 July 2011 at 17:00 said...

lain dari yang lain...

{ faizul } at: 7 July 2011 at 23:37 said...

selamat berjaya dalam contest. aku pun nk join gak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean