header

header
hairie

Aku Blogger Baru La Bang!!

| Monday, 18 July 2011

Assalamualaikum kawan-kawan blogger, petang yang agak panas ni nak sertai segmen anjuran En. Hasrul Hassan. Anda nak sertai?klik pada banner di atas. Mudah sahaja cuma perlu ikut beberapa arahan.

Nama Blogger: Mohd Khairi Bin Khadzir
Nama Blog: HAIRIE cerulean

Tarikh mula-mula menulis blog:
Blog ini ditubuhkan pada 29 Mac 2009 dan bermula dari tarikh itulah aku mula menulis dan terus menulis sehingga sekarang.

Entri paling popular. Sebenarnya ada 2 entri paling popular yang menjadi pilihan aku:

Ini adalah giveaway yang pertama dari aku sempena dengan  ulangtahun kelahiran aku. Sangat seronok apabila aku tengok UV dan juga pageview blog aku ini mencanak naik. Sekarang ni entri ini yang masih berada di kedudukan teratas sebagai entri paling popular.

Entri ini merupakan entri paling lama yang berada pada kedudukan paling atas. Menarik bukan. Sebelum aku buat giveaway tu, entri inilah yang kekal selama-lamanya di tangga teratas sebagai entri paling popular.

Widget paling best
Popular Posts sebab kita boleh tahu mana satu entri yang menjadi pilihan pembaca blog kita. Kalau kita senaraikan 10 entri yang paling popular, maknanya entri tersebut menjadi pilihan pembaca dan juga berguna kepada orang lain.

Widget paling tak best:
Widget yang paling tak best adalah widget yang aku tak letak pada blog aku. Sebab widget-widget tersebut menyusahkan, memberatkan dan juga menyemakkan blog aku. Blog ringan dan ringkas tapi menarik, tu pilihan pembaca kan?hehe

Kena bagi ucapan tapi nak cakap apa gaknya ek?jom lah singgah blog aku yang serba ringkas ini dan semoga anda semua suka singgah dan ajaklah kawan-kawan lain singgah juga (^__^)

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

7 Readers:

{ Darkbatman } at: 18 July 2011 at 21:06 said...

aku pun ske popular post.. sng nk tau ape yg org ske.. kehkehkeh

{ HasrulHassan [HH] } at: 18 July 2011 at 23:39 said...

Salam.. terima kasih sebab sudi join. :) hmm saya akan gunakan beberapa fakta untuk dijadikan bahan kajian ... :) ok ehh...

{ .izzati liyana. } at: 18 July 2011 at 23:46 said...

haha. widget tak best adalah widget yang tak letak. tak tahu kenapa nak gelak baca ayat tuh.

datang jengah-jengah sini dan follow. jom singgah sini pulak : 7 Sebab Kenapa Girls Suka Pakai Skirt

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 19 July 2011 at 08:09 said...

DArkbatman: haha..btol tu

HH: hehe..welkam2..saya menyokong je...

Izzati: haha.dh tu nk wt cmane..memg cm tu kn..hehe

{ BLADE EDGE } at: 20 July 2011 at 07:15 said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

{ hira } at: 20 July 2011 at 08:58 said...

singgah sini. hehe :D

{ Aziela } at: 21 July 2011 at 13:36 said...

Salam perkenalan dari Bangku Kosong. Saya tertarik dengan perkongsian ilmu anda. Follow kat sini untuk menambahkan pendapatan..eh..ilmu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean