header

header
hairie

Dah mencecah angka 600

| Tuesday, 19 July 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger, tarikh 19 Julai 2011; tarikh di mana follower blog aku dah cecah angka 600! Banyak kan. Tengok di bawah ni siapakah yang melekat pada angka 600 tu.

 Klik pautan di bawah ini untuk singgah ke blog beliau:

Tahniah dan terima kasih aku ucapkan kepada Shark sebab sudi follow blog aku yang serba ringkas ini. Jomlah sama-sama meriahkan dunia blong yang penuh kontroversi ini!

Shark ni pelajar UiTM Malaysia kampus induk Shah Alam dan berada dalam jurusan Perakaunan tapi dah habis dah tinggal tunggu majlis konvokesyen sahaja. Dia kata, dia bangga duduk dekat menara yang megah berdiri atas bukit. Naik turun tangga. PEnat kot! HAHA, apa pun, FSPU pun atas bukit juga cuma tak adalah aku kena naik tangga. Hari-hari naik motosikal membelah bukit (^___^)

Okay berbalik kepada angka 600, mungkin ada blogger yang rasa angka ini cukup kecil tapi bak kata seorang blogger otai ni, follower 200-300 pun dah okay asalkan kita hasilkan entri yang menarik (^__^)

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

6 Readers:

{ Lelord } at: 19 July 2011 at 23:45 said...

tahniah2...happy blogging

{ alif ismail } at: 19 July 2011 at 23:50 said...

wow...tahniah hairie..

sama2 kasih...mana yang boleh share kite share...alif pun jahil jugak bab2 agama nih..

harap dengan cara dakwah sederhana ni leh buka minda kite yang terkadang hanyut dan lupa..

{ laskar pelangi } at: 19 July 2011 at 23:52 said...

tahniah tuan belog =)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 July 2011 at 00:08 said...

Lelord: tenkiu2..

Aliff: thanks aliff..same2 lah kite kongsi info2 yg brguna

Laskar: tenkiu2..

{ Dreamy Girls } at: 20 July 2011 at 01:06 said...

wow! banyaknye follower. congrats tuan punya blog ^-^y

{ zyraluqesra } at: 25 July 2011 at 01:32 said...

salam.. abg camana abg copy pic tuh pastu paste kat entry abg nih?? leyh tak nak tau????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean