header

header
hairie

Sunyi je Blog ni!

| Sunday, 24 July 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger, aku rasa macam dah lama aku tak update blog ni walaupun baru sahaja beberapa hari. aku tak tahu kenapa tapi mungkin tak ada mood untuk update tapi malam ini aku cuba menggagahkan tangan untuk menulis sesuatu. Nasib baik ada cerita nak dikongsi!

Ceritanya, aku sertai contest daripada Hazwan Mohd beberapa bulan lalu  berkaitan dengan gambar di Jonker Walk. Aku menang tempat pertama contest tu dan hadiahnya dah sampai beberapa minggu lepas. Walaupun lambat, janji tetap ditunaikan. 

Entri aku menang:

Entri CONTEST Saya Suka Jonker Walk:

Meh la singgah blog beliau ni:

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H 


11 Readers:

{ alif ismail } at: 24 July 2011 at 22:34 said...

wau...bestnye die dapat hadiah... ceciter hadiah tu ape..

{ laskar pelangi } at: 24 July 2011 at 22:42 said...

wah! sangat best di situ:)
anyway, tahniah yeaaa..

{ NadiRah } at: 24 July 2011 at 22:43 said...

tahniah!!! ^^

{ fara anak abah } at: 24 July 2011 at 23:03 said...

congratz..jom join cntest saya?hadiah menarik untuk adik prmpuan or awek anda=p

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

{ cucu umie } at: 24 July 2011 at 23:12 said...

tahniah bro...hadiah yer apa tu bro..majalah in mobile ker???

{ linda a.k.a ibusumaiyah } at: 24 July 2011 at 23:39 said...

tahniah....cantik reben pengikat majalah tu...citer la sikit pasal hadiah tuu..:)

{ linda a.k.a ibusumaiyah } at: 24 July 2011 at 23:40 said...
This comment has been removed by the author.
{ Mohd Khairi Khadzir } at: 25 July 2011 at 13:35 said...

alamak! terlupe nk cite psl hadiah tu: hadiah yg aku dapata adlh alas meja buluh yg kecik tu je..made from jonker walk.. cover luar tu just nk buat gempak je..hahaha

Alif: haha..memg best bile ade org nk bg hadiah!

Laskar: tenkiu..

Nadirah: tenkiu...

Fara: saya xde awek ngan adik pmpuan..hee

Cucu: haha...tu dh cite kt ats.. tenkiu2

Linda: memg cntik haha..

{ man yusoef } at: 25 July 2011 at 16:20 said...

owh alas meja...aku ingt ko dpt buku ape..haha..eh mcm ada sampul duit raya jek tu...

{ HAZWANmohd } at: 26 July 2011 at 00:11 said...

haha.. heheyehey~
cover gempak je.. hehe

{ FasiHaH SupiaN } at: 26 July 2011 at 23:44 said...

waaa menang contest tu..terbaik lah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean