header

header
hairie

TAHNIAH kepada Pemenang 1st Giveaway DUAPULUHTIGA mohdkhairi.com

| Wednesday, 20 July 2011
Akhirnya saat yang ditunggu-tunggu oleh para peserta 1st Giveaway DUAPULUHTIGA mohdkhairi.com telah tiba. Petang tadi baru sahaja cabut nama-nama yang bertuah untuk menerima hadiah yang serba ringkas ini.

Apa yang aku dapat simpulkan, aku rasa amat berpuas hati dengan penganjuran giveaway yang pertama kalinya aku buat. Insyaallah, kalau ada masa, ada modal dan juga ada sesuatu nak bagi kepada semua pembaca dan juga pelawat blog mohdkhairi.com ini, aku nak buat lagi tapi aku akan pastikan hadiah tidak sama dengan yang ini. 

Nak tahu siapa yang menang?jom tengok segala perincian di bawah ini:


Yang pastinya setiap pemenang yang tersenarai akan menerima sketch book ini. Seorang dapat satu sahaja okay (^__^)


10 HADIAH TIGA! Pemenang yang akan menerima key-chain ini iaitu:
























HADIAH DUA! Di bawah ni nama-nama yang bakal menerima hadiah seperti di atas:



HADIAH UTAMA! Mereka ini bakal memiliki tshirt rasmi di atas:
 Pemenang tshirt ini sila nyatakan sekali saiz tshirt anda

     Setelah undian selesai tadi tiba-tiba rasa nak cabut lagi beberapa nama sebab bagi aku sudah cukup ramai yang menyertai giveaway ini. Itu tandanya aku mendapat sokongan dari kawan-kawan! Hasilnya, aku dah berjaya cabut 5 nama peserta. Hadiah? yang ini aku tak pasti nak bagi apa tapi ada sesuatu aku nak beri kepada 5 pemenang ini:

     Kepada semua pemenang, sila email kepada aku nama penuh, alamat kediaman dan juga nombor telefon untuk urusan penghantaran hadiah SEBELUM 26 JULAI 2011. Anda boleh hantar ke hairie_uitm@yahoo.com.my

     TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG! dan terima kasih atas sokongan anda.




40 Readers:

{ bombay } at: 20 July 2011 at 23:17 said...

yeah..thankz bro..tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, ade pd give away..hehe..thankz bro..;)

{ zarulfarhana } at: 20 July 2011 at 23:20 said...

wahhh tahniah pemenang....bestnya

{ Lelord } at: 20 July 2011 at 23:21 said...

tahniah semua

{ nEa FleriDa / nIL } at: 20 July 2011 at 23:26 said...

saya xmng.. :(

{ alyafify } at: 20 July 2011 at 23:26 said...

alhamdulillah ... trime kaceh =) tahniah untuk sume pemenang;) alya akan send detail ya ^^

{ kakngah } at: 20 July 2011 at 23:30 said...

tahniah pd semua yg menang....

{ Syafiq Rosli } at: 20 July 2011 at 23:31 said...

wah byk hadiah kan..aku tak sempat nk join..thniah la kepada pemenang

{ cik najihah } at: 20 July 2011 at 23:33 said...

ala...x dapat ..hukhuk..tahniah pade yg menang

{ amiraliyana } at: 20 July 2011 at 23:50 said...

tq! nanti sy email details ya!
tahniah juga kpd pemenang2 yg lain..:)

{ hiDAyah_muRNi } at: 21 July 2011 at 00:06 said...

alhamdulillah. da emel da =)

{ IntaNBerliaN } at: 21 July 2011 at 00:13 said...

alhamdulillah.. saya dah hantar emel...

zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

{ HAZWANmohd } at: 21 July 2011 at 00:15 said...

CONGRATULATIONS!!!..
seb bek ak x menang! haha..
kalo tak kang ade je yg tak puas hati kannn kery?
haha... anonymoussssoooodem

{ b a m b a m ' s } at: 21 July 2011 at 00:32 said...

wahhh.. terkena lak nama!! kekekek.. thanks!!

congrats other juga..
saya dah emel ek.. :P

adlina712@gmail.com

{ NadiRah } at: 21 July 2011 at 00:38 said...

eh, nad menang lah...
hoyeahhhh!!!!!
suke3!!! ^^

{ ☀ Izzaty Hedry☀ } at: 21 July 2011 at 00:43 said...

wah !.. tk sngka dpt t-shirt tu ..^.^.. thnx bro !.. t zaty send detail ok..=)

{ KhAiReDzAiMy } at: 21 July 2011 at 01:15 said...

Alhamdulillah...

dapat Creative Hand... thanks bro...

First time menang tu...

{ shera haifa } at: 21 July 2011 at 01:25 said...

tahniah semua.
sy xbertuah nampaknya.

{ AYuNG } at: 21 July 2011 at 08:15 said...

tahniah pd suma pemenang.:)

{ Wiyah } at: 21 July 2011 at 08:22 said...

alhamdulillah...yeay!! walopon dlm list pemenang ke-3,,2nd GA yg saya join 1st time menang...thanks!! ;-)

{ eITA } at: 21 July 2011 at 08:34 said...

xde rezeki saye la

{ ALVAS-87-CONTEST } at: 21 July 2011 at 08:43 said...

kalah... :(

{ FaradyanaAzman } at: 21 July 2011 at 08:49 said...

ye name saya takde..

congrats kepada yang menang...

:(

{ Tyntha Lana } at: 21 July 2011 at 09:24 said...

hairie!!!! yeayyyyyyhhhhh! tima kasih banyak2! oh sukanya! hahahahaha

~congratz pada yang lain juga ya! :)

{ TYNTHA LANA } at: 21 July 2011 at 09:47 said...

hairie,lana dah hantar butir2nya..kalau ada yang tak lengkap, bagitahu lah ya :)

{ laskar pelangi } at: 21 July 2011 at 10:48 said...

wah! tak sangka...;) thanks:))

{ hafizulhakim } at: 21 July 2011 at 10:59 said...

Alhamdulillah. tima kasih saudara khairi :) saya dah send detail kat email. tahniah pada semua pemenang! :)

{ Cute MuM } at: 21 July 2011 at 13:18 said...

alhamdulillah.. rezeki..
dah email details..
tahniah juga pada yang lain..

{ SyUhAdA } at: 21 July 2011 at 14:21 said...

thniah kpd sume yg menang..

{ FaradyanaAzman } at: 21 July 2011 at 15:06 said...

senarai dlm nie (http://www.mohdkhairi.com/2011/07/senarai-peserta-1st-giveaway.html) kene bagi info gak ye?..

{ Golden Rose } at: 21 July 2011 at 15:16 said...

tahniah kpd yg bertuah

{ Joel Leslie } at: 21 July 2011 at 17:15 said...

congrats winners :) x bertuah di sini. maybe next time. :)

{ ayie } at: 21 July 2011 at 17:52 said...

wah dapat juga..terima kasih tuan blog.. tak kisah lah hadiah apa..kalau boleh nak hadiah merenovate blog aku pon jadi la.. susun macam encik khairi punyeee..hehe

{ cucu umie } at: 21 July 2011 at 20:35 said...

wah tahniah bt pememang..mcm ayie terlepas lh nk join..haishhh nampak menarik lh ..

{ tiefazatie } at: 21 July 2011 at 22:14 said...

alo..ifa xbertuah..hihi

tahniah pd pemenang!

{ ABU } at: 21 July 2011 at 22:23 said...

wah tahniah kepada semua pemeng

{ PinkUmmi } at: 22 July 2011 at 11:03 said...

dah sent details

tqvm :)

{ ayie } at: 22 July 2011 at 22:10 said...

apa pon congrats semua :)

{ abazilah } at: 23 July 2011 at 14:06 said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

{ IMANSHAH } at: 24 July 2011 at 12:42 said...

tahniah

{ prince_86 } at: 8 August 2011 at 13:31 said...

YES..DAPAT GAK..TENKIU...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean