header

header
hairie

TERKINI: 1st GIVEAWAY mohdkhairi.com dah ada pemenang!

| Wednesday, 20 July 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger, hari ini nak beritahu kepada semua peserta 1st Giveaway DUAPULUHTIGA mohdkhairi.com bahawa undian telah dijalankan dengan jayanya dan serba ringkas.

Seperti yang aku cakap dulu, aku akan cabut nama yang bertuah untuk menentukan pemenang. Dan tugas untuk mencabut nama telah aku berikan kepada sahabat baik aku iaitu Md Azrin yang sememangnya tak ada kena mengena dengan dunia blog sebab dia tak ada blog pun. Jadi, adilkan di sini sebab aku langsung tak cabut nama korang semua. 



Kalau korang nak tahu, kami buat undian sebanyak 3 pusingan. Kenapa?sebab kami rasa kalau terus cabut sahaja macam tu, macam tak ada rasa teruja dan debaran siapa yang menang tu tak rasa. Sebab itulah kami buat 3 kali pusingan. SERONOK! 

TAHNIAH! aku rasa mesti ada yang dah nampak dan tahu siapa pemenangnya. Jangan risau, aku akan keluarkan senarai pemenang mengikut hadiah yang bakal diterima. Okay, teruskan berdebar dan semakin berdebar dan debarlah lagi. 

**mungkin akan ada kejutan insyaallah (^___^) 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H



13 Readers:

{ Lelord } at: 20 July 2011 at 19:24 said...

bestnya kalau akak salah sorang yg bertuah

{ cik najihah } at: 20 July 2011 at 19:27 said...

huwaaa sapekah yg bertuah tu

{ -tAlkativE- } at: 20 July 2011 at 19:31 said...

harap2 bertuah jugak..:)

{ bombay } at: 20 July 2011 at 19:42 said...

xsabau dah nie..:)

{ eqbalzack } at: 20 July 2011 at 20:07 said...

tahniah buat semua pemenang!!

{ hafizulhakim } at: 20 July 2011 at 20:20 said...

syoknya klu menang! :)

{ Nida } at: 20 July 2011 at 20:36 said...

apa-apapun tahniah buat para pemenang...

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 July 2011 at 21:21 said...

Lelord: akak, kite tgk nnt..hehe

Cik Najihah: haha...tnggu

Talkative: harap2 la..hhe

Bombay: rileks ok..hehe

Abg Eq: hehe...thanks bg sokongan! (^__^) sgt2 menghargainya..

Hafizul: memg syok!

Nida: hehe..tahniah jgk!

{ FaradyanaAzman } at: 20 July 2011 at 21:39 said...

ade ke xde agak nye name sy ni...
huhu..

(@_@)

{ Cik Meyo } at: 20 July 2011 at 22:10 said...

pergh, bedebar sehhh haha

{ !Fatin Fadhillah... } at: 20 July 2011 at 22:20 said...

bdebar2 pulak ase...!

{ Fariza Othman } at: 21 July 2011 at 09:31 said...

yeeee.ade gak.tq kery!!!!suke <3

{ Meck } at: 23 July 2011 at 19:58 said...

complicatednya nk pilih pemenang haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean