header

header
hairie

Dapat KAD RAYA yang pertama tahun ni!!!

| Monday, 8 August 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger dan juga para pembaca di luar sana, rasa macam dah seminggu tak menulis di blog ini padahal baru je beberapa hari kot! Okay tinggalkan benda yang dah berlalu. 

Hari ini masuk hari ke 8 kita berpuasa dan malam yang ke 9 bertarawikh. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar kan. Hari ini aku pagi-pagi dah buka radio besar (lepas bapak aku mengaji lerr) dan dah dekat-dekat tengahari tu, tiba-tiba lagu raya pula diorang main. Gila awal! Puasa pun belum sampai 2 minggu kan. 

Dan yang seronoknya hari ini aku dapat kad raya daripada blogger otai!! . Tenghari tadi juga sampai. 

NAk tahu siapa blogger otai yang bagi aku kad raya ni?jom klik sini: http://www.eqbalzack.com/ . Beliau popular dengan panggilan Abg Eq, maklumlah dah senior kan (^__^). 

Apa benda ek NMC Shah Alam tu?dan kenapa dari Shah Alam, padahal Abg Eq ni duduk di Gombak. Yang penting, kad raya dah sampai, seronok sebenarnya dapat kad raya ni kan Abg Eq. 

Terasa sangat istimewa kad raya ni sebab ada cop mohor tu! dan tandatangan. Ada siapa-siapa dapat juga kad dari Abg Eq?mesti dapat yang sama juga kan? Okay itu sahajalah aku nak cerita. Teruja sangat tadi ni!

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H 

11 Readers:

{ khansyaa' al khairiyah mohd ujang } at: 8 August 2011 at 23:28 said...

tak dapat kad raya pun =="

{ yazidy } at: 8 August 2011 at 23:32 said...

tak promote kad aku pun?~~~

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 8 August 2011 at 23:45 said...

Khansyaa: nnt dpt la tu hee

YAzid: hahaha ...ko wt la kt blog ko haha

{ lurun namzar } at: 8 August 2011 at 23:55 said...

sronoknya dpt kad raya.
bila la turn kiter plak nie?

{ KhAiReDzAiMy } at: 9 August 2011 at 02:56 said...

Bestnya dapat kad raya..
Baru seminggu dah dapat...

Dgn otai blogger la plak tu... Dengkinya......

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 9 August 2011 at 06:31 said...

Lurun: hahha insyaallah dapat nnt

Khairedzzaimy: haha..otai kot yg bg! hahah

{ ayie } at: 9 August 2011 at 12:53 said...

waa dapat kad raya la..hebat la..hehe

{ Kaki Wayang } at: 9 August 2011 at 14:03 said...

Hahahaha..hadek beradek dah bergadoh..masing2 nak promote kad raya havang eqbal

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 9 August 2011 at 23:11 said...

Ayie: jarang skali dpt! hee

Kaki Wayang: xgadoh tp kami mesra hikhik

{ eqbalzack } at: 10 August 2011 at 11:44 said...

salam,
sorry lambat reply komen.
kad raya seadanya. hehe..
kad raya tu RA abg eq yg poskan...hehe

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 10 August 2011 at 14:48 said...

abg Eq: wsalam..its ok..comel kad rya tu hehehe . thanks abg! (^__^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean