header

header
hairie

LYNDA ROSLAN ikat kontrak dengan MiG Production!

| Friday, 5 August 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger, sebenarnya dah lama nak cerita mengenai anak dara seorang ni tapi belum berkesempatan. Sekarang ini baru berpeluang untuk menulis mengenainya. 

Korang mesti kenal kan wanita dalam gambar di sebelah ini?kalau tak kenal meh aku tolong kenalkan. Nama penuhnya Siti Maslinda Bt Roslan a.k.a Lynda Roslan berasal dari Shah Alam. 

Singgah blog beliau di bawah ini kalau nak kenal lagi:  http://www.lyndaroslan.blogspot.com/

Aku tumpang bangga dengan dia Lynda ni sebab dia dah ikat kontrak selama 5 tahun dengan MiG Talent (di bawah pengurusan MiG Production kalau tak silap). Kontrak apa?kontrak berlakon la. Menarik bukan apabila ada kawan kita yang jadi artis. 

Mula-mula dulu kau jadi finalis untuk dara.com tu kan dan sekarang kau dah makin maju nampak! Makin sibuk la kau lepas ni Lynda kan (^___^) 


Tu dia, aku tak dapat nak ikut Lynda tandatangan kontrak dengan Mr. David Teo hari tu sebab aku ada di kampung. Kalaulah aku ada, lama dah aku tangkap gambar korang banyak-banyak. 

Foto ini diambil semasa kami hang out (gantung luar) ke IKEA Damansara. Cantik kan bila dia senyum nampak gigi.


Tengok, dah ada event kena datang tu! Rezeki kan Lynda (^___^) 



Apa pun Lynda, kami tetap sokong kau! Rezeki dah ada depan mata kan. Jangan risau insyaallah kau berjaya membawa watak yang diberikan nanti okay (^___^) 

"go Lynda!kami sokong ko dari belakang depan kanan kiri.jadi retis ne kene KUAT!", (Noona Anis, 2011)

Meh singgah blog beliau kalau nak tahu lebih tepat lagi!: 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

14 Readers:

{ Fariza Othman } at: 5 August 2011 at 12:41 said...

ek kery yg glamor ni dah jadi kawan retis. caya lah.

p/s:tahniah Linda ♥

{ zulzakaria.zulfadli } at: 5 August 2011 at 12:44 said...

nk gmbr ngn kak lynda =))

{ BiEha Besh } at: 5 August 2011 at 12:45 said...

Meh kita book tiket siap2...tak sabo nk tgk lynda di layar..e eh..ada print screen bagai...ko pomotkan fb aku skali eh kery..kekekekek..mekasehh la.. ^_^

tuah ayam nampak di kaki...tuah manusia TAK SIAPA PON TAHU ^_^

{ man yusoef } at: 5 August 2011 at 12:52 said...

untunglaa kawan dgn retis...untunglaa

{ dylla abas } at: 5 August 2011 at 13:19 said...

wahh..ada org hati dh berbunga-bunga nih :p apa pun tahniah kat ur fren lynda roslan tu :)

{ miss lynda } at: 5 August 2011 at 13:31 said...

ehh...siap print screen bagai haaa...huhu..thanx la kery ea bt entry susah2 ni..hehe...kpd smua yg wish pn thanx la ea...i will do my best..xley nk all out skg derr...nk hadap final sem dl pastu br ley all out..doakn sy berjaya abeskn stdy dl yea kwn2..:))

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 5 August 2011 at 14:19 said...

Kak Fariza: hahaha tu akak yg cakap, bukan saya...haha

Zulfadli: sem dpn bru boleh..now doe tgh cuti haha

Beiha: xpe nnt kite suh lynda book kn tiket utk kite ..haha .. nnt klau ko dh jd mcm cikgu syida, aku promotkn..hehe

Man: haha..memg untung pun..jeles kah???haha

Dylla: haha ..rezeki die hehe

Lynda: haha tu la harap2 sem dpn ko xde la shooting lg...busy kot! hehe good luck lynda (^___^)

{ msi.my } at: 5 August 2011 at 14:35 said...

besttnyeeeee lindaa...bile ntah khairi nak wat entry pasal aku lak..i kan artis jugak..wakakaka..berangan! selamat berpuase kerry,,jom la bebuke sesame..hihuuu

{ ikan } at: 5 August 2011 at 14:35 said...

besh nyea nk kwn jugak dgn artis loeh cmnie . p sape ieye ..?

{ merahitujambu } at: 5 August 2011 at 15:01 said...

alhamdulilah rezeki...salam ramadhan

{ Afiqa Dayana } at: 5 August 2011 at 15:21 said...

waahh, bestnyee sis lynda .
apepon cakap tahniah kat dia :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 5 August 2011 at 16:28 said...

Msi.my: haha ok2 nnt aku wt psl ko tp lom dpt info detail psl ko lg ..hahaha

Ikan: haha boleh2

Merah: alhmdulillah..

Afiqa: ok2 insyaalah saya bgtaw die nnt..

{ ABU } at: 6 August 2011 at 09:18 said...

cantek manis orngnya..^^

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 6 August 2011 at 10:27 said...

ABU: hehe memg pun..nasib baik dh ade BF haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean