header

header
hairie

"Photo Of Nature Contest"

| Wednesday, 3 August 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger, hari ini aku nak cerita mengenai satu contest anjuran Mr. Money berkaitan dengan gambar alam semula jadi. 

"Gambar mestilah korang punya. jangan curi dari mana2 sumber. Walaupun saya tak tahu, tapi Allah tahu. Untuk membuktikan gambar itu kalian yang punya, anda mestilah berada dalam gambar tersebut...." (Mr. Money, 2011)

Anda nak sertai? jom klik pautan di bawah ini:

Inilah foto yang aku pertaruhkan. Foto ini nampak biasa sahaja tapi bagi aku, aku suka foto ini sebab suasana senjanya yang menarik. Jarang sekali aku dapat menikmati waktu senja di tepi pantai. Lokasi foto ini adalah di Pantai Puteri, Melaka iaitu berhadapan dengan Royal Puteri Beach Resort.

Nak tengok foto lagi?jom klik entri ini: 

Khas buat Noona Anes dan Nur Eyda

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

8 Readers:

{ laskar pelangi } at: 3 August 2011 at 13:03 said...

good luck!



=)

{ aleen aiden } at: 3 August 2011 at 14:08 said...

cun!best of luck.. ^_*

{ eqbalzack } at: 3 August 2011 at 18:22 said...

menarik!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 3 August 2011 at 23:29 said...

Laskar: thank you (^__^)

Aleen: hehe thanks jgk!

Abg Eq: hehe thanks !

{ Kaki Wayang } at: 4 August 2011 at 07:47 said...

Boleh tahan..ada nilai gambar ni..aku pown designer jugak so aku tahu nilai sesebuah gambar...

{ si cantik sally } at: 4 August 2011 at 11:26 said...

haha...wish yg bagus2 jek..gud luck..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 4 August 2011 at 13:04 said...

Kaki Wayang: hehe btol2 ..thanks!

Si Cantik: tengs! (^___^)

{ Azwan@Mr Money } at: 8 September 2011 at 05:10 said...

good luck yer
Nantikan keputusannya nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean