header

header
hairie

Teaser Trailer: JUVANA The Movie

| Tuesday, 23 August 2011
Assalamualaikum kawan-kawan blogger, tadi layan Youtube kejap tiba-tiba terjumpa video klip teaser untuk  Juvana The Movie. Jom layan sini:

Watak Cikgu Zakiah dan juga Daim dalam ni diganti oleh pelakon lain. Aerill Zafrel memegang watak sebagai Daim yang dulu dilakonkan oleh Zahiril Adzim manakala watak Cikgu Zakiah yang dulu dipegang oleh Izreen Azminda diganti oleh Tasha Shilla. Dua-dua ni sekarang tengah hebat berlakon cerita untul slot samarinda tv3, Ramadhan Terakhir.

Tarikh tayangan tak tahu bila lagipun ni baru teaser kan. Jadi kita sama-samalah tunggu bila agaknya filem ini akan ditayangkan. Ada yang kata tak best bila watak utama digantikan dengan orang lain. Kita tengok nanti.

10 Readers:

{ Irma A.Wahid } at: 23 August 2011 at 13:47 said...

bile dia da tukar pelakon cam da x de feel nak tengok la..x taw same ke x cm drama kan~

{ ! ❤ PINKaholicx ❤ ! } at: 23 August 2011 at 14:24 said...

semua same mcm drama ke selain dr 2 pelakon tuh ??

{ Afiqa Dayana } at: 23 August 2011 at 14:28 said...

Alaa, zahiril adzim takdee ~

{ dylla abas } at: 23 August 2011 at 15:06 said...

mesti menarik walaupun sy rasa pelakon asal lebih hebat lagi :)

{ tomatokering :) } at: 23 August 2011 at 15:33 said...

yg penting botak ado ! kah3 ;p

{ Afikah Aziz } at: 26 August 2011 at 08:30 said...

errr ika yg drama pun xtgk sgt,yg ni xtau la cmne huhu

{ Zul Fattah } at: 26 August 2011 at 22:17 said...

mesti best kan cite ni?
haha..cite juvana aku tngok samapi episod 4 je.. haha.. x sempat habis..
ko tngok semua episod ke?

{ msredcheesecake } at: 27 August 2011 at 09:34 said...

rasa2nya akan meletop ke?ermmmm

selamat hari raya maaf zahir batin

{ IntaNBerliaN } at: 28 August 2011 at 10:20 said...

thanks, haadiah dah dapat

{ Rtp Farra Arisha } at: 28 August 2011 at 22:35 said...

juvana the greatest drama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean