header

header
hairie

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

| Sunday, 11 September 2011
Klik banner untuk sertai GA ini
Assalamuaalaikum kawan-kawan blogger dan juga pembaca blog ini, hari ni nak kongsi dengan korang tentang Giveaway yang dianjurkan oleh blogger otai, siapa yang tak kenal Abg Eqbal Zack kan.

"Please read carefully as I reserve the right to disqualify any incomplete/invalid entries! Open to all my followers. Write a simple blog post (Malay/English) about 'DOMO KUN'...Be creative OK!" (Eqbalzack, 2011)






Ni kalau korang nak cuba lukis Domo yang comel ni. Cubalah (^___^) 

Okay ini ada sebuah kisah pendek mengenai Domo yang tak nak balik Shah Alam. Esok dah mula kelas tapi tak nak balik juga. Degil Domo ni! Jom tengok:

Kawan baik Domo cuba bagi nasihat tapi macam kurang berkesan je kan.

Kawan masa kecil dahulu, kena marah juga akhirnya... sabo je la

Melepaskan geram!!! Jangan sampai bunuh diri sudah!

Sanggup telefon pejabat! Dengan Datuk NC lagi tu..


Tak tahu Datuk cakap apa, kena motivasi agaknya Domo ni dengan Datuk NC. Terus balik Shah Alam dengan barang yang main sumbat je dalam bakul tu. Harap-harpa esok pagi Domo orang pertama yang masuk kelas! hehe..

Itu sahaja yang aku sempat merapu untuk orang semua, harap-harap terhibur sikit la kan (^___^) 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H


13 Readers:

{ si cantik sally } at: 11 September 2011 at 11:58 said...

perghhh..cutenye domo ni siap dialog lucu..pe la wat saye gelak guling2..

{ Adek Pijat } at: 12 September 2011 at 01:11 said...

nice entri...kalau la sy ada idea mcm ni...nak menang DOMO gak!

{ Aman Ibrahim } at: 12 September 2011 at 12:46 said...

hahha creative2!! gud luck~

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 12 September 2011 at 23:48 said...

Sally: hehe thanks bace..alam simple2 je nih

AP: haha meh la join!

AI: thanks!!!

{ Hazmin Hamudin } at: 14 September 2011 at 13:02 said...

ni memang betul betul nak menang ni... susah aku nak dapat idea macam ni... better aku tak payah masuk... haha

{ Cik Bambam } at: 20 September 2011 at 11:37 said...

congrats menang!!! ^^,

{ yazidy } at: 20 September 2011 at 12:52 said...

congratz!! weh, tukar ngan aku leh hadiah tu? aku nak phone stand!!!!

{ Adylia Qarissa } at: 20 September 2011 at 14:07 said...

tahniah :)

{ far_east } at: 20 September 2011 at 14:20 said...

lepas nie boleh la ada mood nak ke kelas dah menang domo kan...congratz

{ shandye. } at: 20 September 2011 at 15:37 said...

hehe...

hepi lettew dah menang.

congratulations dear!

=)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 September 2011 at 18:35 said...

HH: hha ko pun ley cube ...blum cube blom tau kn huhu

CB: thanks!! tahniah jgk sbb menang

Yazid: thanks ahaha..tukar?mne boleh, abg eq dh bg aku la heee

AQ: terima kasih

FE: haha mood dh ade, just kne up \grade je hehehe thanks!

Shandye: heppy la hee terima kasih

{ Kuronofu91 } at: 21 September 2011 at 12:08 said...

Tahniah menang Domo !!!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 21 September 2011 at 23:00 said...

thanks!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean