header

header
hairie

Jersi dan Tshirt dah sampai!

| Friday, 30 September 2011
Assalamualaikum kawan-kawan sekalian, hari ini nak kongsi cerita barang yang aku dapat lagi. Kali ini bukan hadiah tapi benda yang aku beli secara online.

Semalam aku dah cerita pasal hadiah yang dalam bungkusan coklat tu tapi kali ini aku nak cerita bungkusan putih yang bawah tu.

Okay gambar terbalik, sebab kenapa?tak tahu tapi tulah takdirnya. Sebenarnya aku dah lama buat survey  ke atas barang yang nak beli ni sejak bulan Ramadhan hari tu di Facebook. Setelah lama melakukan kajian di album pemilik profil facebook tersebut, barulah aku bersedia untuk membeli dan membuat bayaran melalui bank pada minggu lalu (minggu kedua semester baru). Segalanya berjalan dengan lancar. Dan hari ini benda tu dah ada di rumah.

Inilah barangnya. Jersi terbaru pasukan bola sepak Chelsea dan juga tshirt rasmi pasukan bola sepak Malaysia. Kenapa aku beli? memang dua-dua warna biru iaitu warna kegemaran aku tapi aku beli sebab aku rasa jersi Chelsea tu menarik walaupun aku tak berapa tahu tentnag perkembangan bola sepak ni. Tshirt ni pun cantik juga, nak beli di sini semuanya mahal dan tak berkenan. Kalau korang nak tahu jumlah semua ni hanya RM75 termasuk kos penghantaran RM5. Bagi aku sangat murah. 

Okay, itu sahaja yang aku nak kongsi. Sekejap, bila aku nak pakai baju ni? Yang berkolar tu tentunya pakai masa nak pergi studio a.k.a kelas dan jersi tu pakai bila aku rasa nak pakai.

S E K I A N   T E R I M A   K A S I  H

2 Readers:

{ laskar pelangi } at: 30 September 2011 at 13:26 said...

bestnyewww baju baru..nak satu

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 30 September 2011 at 18:21 said...

LP: ahaha sory, ni i punya kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean