header

header
hairie

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

| Tuesday, 18 October 2011

 
Assalamualaikum kawan-kawan..
Segmen terdahulu tengah meriah lagi dan tiba-tiba ada blogger ajak sertai GA ni. Senang jer, letak banner dan siap! Tu kalau malas sangat la, kalau terlebih rajin tulislah apa yang patut (^___^)


Mood: Tengah sibuk dengan Final Project dan Thesis

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

5 Readers:

{ Mr.Baiz } at: 18 October 2011 at 15:47 said...

wah khusyuk nampak study..
thanks ya sudi join 1st GA baiz..good luck ya. :)

{ yazidy } at: 18 October 2011 at 23:20 said...

banyaknyer tupperware.. haha!!

{ hafiz hafizol } at: 19 October 2011 at 18:07 said...

gudluck.. t menang kite kongsi wang kemenangan tu ok.. hahahaha

{ ame elms ! } at: 21 October 2011 at 19:19 said...

good luck ya ! :D and wow , nice workplace you got there . haha .

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 27 October 2011 at 14:31 said...

MB: hehe busy2 haha same2 ...good luck jgk utk smua

YY: haha ..mklumlah bnyk sgt kerepek2 haha

HH: wakaka..klau xmenang pun aku xnk kongsi haha

AE: haha ..student lg, busy ngan assignment..kne ade space yg menarik brulah boleh buat keje haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean