header

header
hairie

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

| Monday, 24 October 2011
Assalamualaikum kawan-kawan...
Pukul 2 petang ni ada kelas lagi sampai petang, kena buat Dimensioning Plan pulak! 

Curi masa sekejap nak sertai GA ni haa dari Cik Pen Merah. Tengok hadiah macam best je, so apa lagi join je laa..

Nak sertai?jom klik link kat bawah ni:
http://penmerah.com/25-things-random-giveaway-by-penmerah-com/

Dapat pendrive bentuk kamera tu pun okay jugak kan tapi kalau dapat yang lain pun boleh jugak! HAHA ..


Khas buat: Anis, Nor, dan juga Leia Ar. serta artis baru MiG Lynda Roslan

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

2 Readers:

{ dylla fadzil 小草莓 } at: 24 October 2011 at 15:55 said...

macam cool jugak :D

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 27 October 2011 at 14:21 said...

haha memg cool haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean