header

header
hairie

Blogger! Jom Kenal

| Wednesday, 19 October 2011
Assalamualaikum kawan-kawan...
Kejap lagi jam 8.30 malam ada kelas, jadi ambik masa kejap nak sertai segmen ni. 

ASAL
Batu Pahat, Johor dan sekarang bermastautin di Shah Alam (Seksyen U12 Desa Alam) ..

MENGENAI AKU
Rasanya dah  ada tulis kat tepi homepage tu. Kenapa blog aku warna biru? Sebab, aku suka warna biru. Lebih eksklusif lagi bila dipadankan dengan warna hitam. Itu pendapat aku la, masing-masing ade pendapat sendiri kan (^___^) 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

15 Readers:

{ syafira basir } at: 19 October 2011 at 21:16 said...

dari segment yg sama
sudah follow blog anda =)
follow blog saye jugak ! =D

{ c genk bah ne } at: 19 October 2011 at 21:23 said...

Terima Kasih sebab sudi meluangkan masa dan join segmen genk ne..
jom terjah blogger lain ^^


JOM TERJAH PESERTA LAIN

{ Lelord } at: 19 October 2011 at 21:54 said...

menarik ni

{ NasZ } at: 19 October 2011 at 23:29 said...

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

{ Diyana Ali } at: 20 October 2011 at 00:07 said...

hai salam kenal , dtg dr segmen same, saya pun sukawarne biru, heee
jemput dtg blog sy :))

{ shiema sufian } at: 20 October 2011 at 09:11 said...

shiema singgah dari segmen yg same. follow you. jom singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom.

{ aiN @ Si BuLaT } at: 20 October 2011 at 12:16 said...

ain da follow.. follow ain juga ye.. dari segment same..

{ EMOdisaster } at: 20 October 2011 at 14:09 said...

salam encik biru...slmt kenalan..dtg dr segmen sama...singgah sini jap ye..jom singgah blog sy..
http://emosbloggingforlifes.blogspot.com/

{ YNA } at: 20 October 2011 at 15:23 said...

salam kenal en khairi :)

{ KiMiE } at: 20 October 2011 at 15:49 said...

Salam. Singgah dan follow sini dari segmen yang sama :)


jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

{ eyryn } at: 20 October 2011 at 22:29 said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

{ ~ ADANDO ~ } at: 21 October 2011 at 14:19 said...

salam perkenalan dan persahabatan.

from: adando.blogspot.com

{ Haniada } at: 21 October 2011 at 23:41 said...

dtg dari segmen yg same..
selamat berkenalan.. :)
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

{ ieyza afieyna } at: 24 October 2011 at 19:19 said...

hye,, salam kenal ;)

ieyza singgah dari segmen yg sama..
ieyza dah follow cnie ;)

{ ieyza afieyna } at: 24 October 2011 at 19:20 said...

hye,, salam kenal ;)

ieyza singgah dari segmen yg sama..
ieyza dah follow cnie ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean