header

header
hairie

KISAH STUDIO 08 : Hujung Minggu Menghadap Thesis

| Saturday, 8 October 2011
Assalamualaikum kawan-kawan sekalian, rasanya dah beberapa hari tak menulis di sini sehingga menyebabkan ranking Alexa jatuh berdesup! Tapi tak kisahlah yang penting blog aku, aku tulis, suka hati aku (^__^).

Minggu ni dah nak berakhir minggu ke 4 semester 08 aku. Semakin blurr disebabkan banyak sangat benda nak kena fikir dan kena buat, tapi semua tu kena hadapi dengan positif barulah tak tertekan. 



Tak tahulah kenapa aku banyak buang masa dengan projek ni. Sepatutnya banyak kerja kena buat: Chapter 01 Thesis dan juga conteng butter paper  untuk inventori dan analisis tapak. Tak tahu kenapa lambat gerak, banyak sangat pikir dalam kepala ni. 

Dan minggu lepas baru sempat jumpa pakar rujuk (supervisor), bincang mengenai tajuk dan juga minta bantuan untuk membimbing thesis kami. Nasib baiklah aku dah tempah En Haris awal-awal, kalau tak memang agak kelam kabut nak cari supervisor.

Lepas ni dah kena hantar draf Chapter 1 kepada studio master dan juga supervisor. Lagi cepat lagi bagus tapi nak mulakan menulis tu susah betul! Nak kena ada mood barulah boleh jalan.

Itu sahajalah yang aku nak kongsi dengan korang semua, tapi sebenarnya ada lagi cerita yang aku nak tulis. Itu nanti dalam entri lain. Jangan risau okay (^___^) 

S E K I A N   T E R I M A   K A S I H

3 Readers:

{ ijA } at: 8 October 2011 at 22:03 said...

all the best..kita pun akan tempuhi juga semester 8...

{ Fariza Othman } at: 10 October 2011 at 09:41 said...

ni wat keje ke men FB!! ahahahaa

{ Fariza Othman } at: 10 October 2011 at 09:41 said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean