header

header
hairie

LYNDA ROSLAN di Majalah NUR edisi November 2011

| Friday, 28 October 2011
Assalamualaikum kawan-kawan...
Buat terapi jap untuk elak tekanan kerja! Hari ni nak kongsi something tentang kawan aku sorang ni. Dia masuk Majalah lagi! Mesti korang kenal Lynda Roslan kan, yang buat pertama kalinya masuk majalah Dara.com awal tahun lepas. Selepas itu, rezekinya bertambah-tambah, jadi model tu, model ni dan dah jadi pelakon pun under MiG, ala milik David Teo tu..

Kali ini dia peragakan pakaian pengantin, seriously cantik sangat! Esok bakal bini aku, aku nak pakaikan macam nilah..tapi sape ek?hurmm..

Antara foto yang cantik bagi aku. Selalunya kalau aku suruh senyum, susah gile! Untunglaa kau Lynda! HAHA

Bukan pakaian pengantin je, tutorial pakai tudung a.k.a selendang pun ada. Maklumlah sekarang ni kan dah macam-macam fensyen bertdudung kan tapi jangan lupa tutup aurat tuu (^___^) 





Tapi tak ada foto beliau versi penuh, maksud aku nampak satu badan dari atas sampai bawah. Tapi okay juga la kan, dapat masuk majalah. Ko hade??hade???

Makin lama makin murah rezeki si Lynda Roslan ni atau nama fake die Jannah Mamat si peminat k-pop! yeeaakkkssssss!!~~

Hari tu David Teo ada tawarkan watak heroin dalam cerita Assalamualaikum Cinta kat Lynda ni tapi memandangkan jadual penggambaran bulan November ni dan kami sibuk dengan final project & thesis, tang mananya Lynda tu nak shoot. Tak pe, tahun depan adalah peluang tu Lynda. 

Foto sebelah: Zai, si peminat setia Lynda Roslan (ek?). Sanggup tunggu giliran nak bergambar dengan si #retis, artis laaa!

Jom singgah blog beliau ni ( lama tak update):



Last: aku suka tengok baju pengantin, rasa tak sabar nak pakai! nasib baiklah belum ada calon dan tak mampu lagi HAHA. Model lelaki tu aku kenal; namanya HYDER JAMAL,  pemenang Pencarian Lelaki Maskulin 2011 kalau tak silap.




5 Readers:

{ BiQa HatmiN } at: 28 October 2011 at 19:47 said...

cantek....hehehe..

{ cik najihah } at: 28 October 2011 at 22:22 said...

die mmg sangat cantik kan

{ ain dzaya } at: 31 October 2011 at 10:42 said...

cantek la dia!jelez ;(

{ Baiz Mamat } at: 10 November 2011 at 20:36 said...

bro khairi bile lagi? :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 10 November 2011 at 20:45 said...

BH: memg cntik! (^___^)

AD: allah bagi kelebihan kat die (^__^)

Baiz M: haha buat lawak laa baiz nih.. shape bdn x sesuai kikiki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean