header

header
hairie

NONA TV3: Fara Fauzana & Neelofa pengacara baru?

| Saturday, 29 October 2011
Assalamualaikum kawan-kawan..
Selamat berhari Sabtu, mesti ada yang tengah tidur lena lagi kan..untunglaa korang tak ada kelas dan tak ada kerja nak kena buat. Tak macam kami student landscape architecture yang hari tak ada kelas adalah hari yang paling ditunggu sebab nak siapkan kerja! HAHA

Hari ni aku tengok paper dan laman blog banyak yang cerita pasal pengacara baru Nona terbitan TV3 tu. Kalau sebelum ni si Kak Vee a.k.a Vanidah Imran, merangkap isteri kepada Rashidi Ishak yang baru konvo degree di UPM beberapa hari lalu. Lepas ni Vee pulak yang nak sambung belajar. Sebab tu kot die letak jawatan sebagai pengacara Nona.. oppss!!
Ape daa.. Vee bukan letak jawatan tapi dah tiba masanya pengacara Nona ada pengganti setahun sekali, barulah tak bosan penonton yang tengok. Tapi kan sengat Nona ni makin lama makin kurang sengat sebab dah tak ada sengat! ek? tak, mungkin sebab pengacara yang tak best kot. Korang perasan tak waktu Vee dengan Maya Karin jadi pengacara Nona, mereka ni sangat ikut skrip, skema gile ayat diorang. Kalau zaman Normala Samsudin dulu, aku rasa santai sikit. 

Tapi kali ni, memang TV3 nak buat perubahan bermula dengan pengacara baru dengan style pengacaraan yang baru dan juga pengisian baru. Aku rasa segmen pengantin mesti ada juga HAHA.

sumber foto: google

Kenapa dengan mereka?mereka inilah yang bakal menggantikan Vanidah Imran bermula Januari tahun hadapan. Katanya mereka ini akan mengacarakan dengan gaya tersendiri. Mampukan Fara Fauzana buat gaya macam beliau jadi hos Melodi dulu?boleh ke die terapkan dalam Nona yang aku rasa penuh protokol ni? 

Dan Neelofa? pemilihan beliau adalah disebabkan beliau berjaya mengurat Ustaz Shauki dalam cerita Tahajjud Cinta tu. Eh2!! bukan sorry salah info.. sebab beliau ni bintang baru yang ada potensi. Bintang kat langit tu ade potensi tak agak-agak? Ade kot, boleh jatuh ke bumi dan jadi taik bintang kan.


"Pemilihan Fara dan Neelofa adalah berdasarkan kepada karakter dan personaliti mereka yang berbeza daripada pengacara sebelum ini", Ahmad Izham Omar (2011).

Apa pun kita tunggu tahun depan macam mana, kalau best maknaya berjayalah gandingan mereka berdua ni. Kalau tak best, maksudnya kena tukar la spesifikasi. Tak pun panggil balik Datin Norjuma yang sentiasa cantik. Apa kata gandingkan dua-dua datin tu, Datin Norjuma dengan Datin Normala Samsudin? jadi makin ramailah datin-datin yang akan terpacak depan tv kot! 
Penulisan ini diadaptasi daripada:
mStar Online:

Kosmo! Online

**hari ni ada konvo Halim, jadi tenghari ni kena ada di DATC UiTM Shah Alam




5 Readers:

{ Hanih Borhan } at: 29 October 2011 at 12:50 said...

fara mmg versatil tp xdpt bayang dia kena ayu2 feminin2 dlm nona :D

{ Faz Abas } at: 29 October 2011 at 22:13 said...

diorg nak tukar concept sikit kot, tp dah bertahun tak tengok Nona semenjak ada Astro ni...

jemput singgah ke blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com :)

{ cikpjaz } at: 2 November 2011 at 23:01 said...

wah!!!suke2 ;D

{ ieyza afieyna } at: 2 November 2011 at 23:54 said...

best la fafau jai host.. hee ;)

Anonymous at: 24 January 2013 at 21:55 said...

[url=http://www.iystwowgold.com#wowgold]wow gold[/url], I love games gold. They're quite possibly the most comftorable bags i've actually acquired . really like them when i deliver them they give a great style.. so in appreciate with my games gold value the money spent and that i will acquire additional...
Their black colored pizzazz games gold are perfect. Like the more common limited games gold there're somewhat huge, these are consequently trendy plus decent. Every some time Herbal bud applied each of them they provide picked up care and the wonderful just love to perceive the whole bunch. I pull these people with thin skinny jeans. I morning determined specifically they will actual age it truly morning absolutely thorough by way of the transport these folks inside of bitter places. These games gold have been worthwhile!
I'm a sucker for the actual brand new games gold !!!!!!!!!!!!!!!!!! In my opinion they are particularly awesome !!!!!!!!!!!!!!!!
Entire fantastic item. A tid bit steep, though that did not halt all of us coming from you get one. I really luuuuuuvvvvv games gold.
I receives lots of enhances on their own model. I have always been very happy by means of my invest in...Meet new friends [url=http://www.d3boy.com]d3 gold[/url] inside other sorts of shades please!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean