header

header
hairie

ABC Seksyen 2 Shah Alam; one of the vernacular character of Shah Alam.

| Saturday, 19 November 2011
Assalamualaikum kawan-kawan...
Tajuk tu tak nak ngalah nampak! mentang-mentang tengah buat final kan.. Tapi betul la, kalau korang sebut je Seksyen 2 Shah Alam mesti akan teringat ABC Frado atau Pegaga yang sedap manis dan salah satu makanan yang menyumbang kepada obesiti! OMG! 



Yang kuning tu perisa durian dan yang coklat ni perisa coklat la. Manis, sedap, berlemak, rangup dan kenyang dah... rasa nak tido la pulak....

Thanks to Ude dan Kemah sebab tolong belikan kitorang ABC ni.. rasa macam dah lama tak makan ABC.. dapnye....dapnyee....dapnyeee..... (^__^)


10 Readers:

{ Eza Boom Boom :) } at: 19 November 2011 at 15:52 said...

sedapnya!! tapi, eza hanya dapat dirasa dengan mata...hahaha.. Bila la nak sampai sana nak makan ABC tu..

{ Syakir Rahman } at: 19 November 2011 at 18:20 said...

kt sek 2 kn ade bnyk....kedai mana satu ni???

{ hafizulhakim } at: 19 November 2011 at 19:04 said...

ais oyen pn sedap! gerai no 10 klu x silap. :)

{ adwafarahin } at: 19 November 2011 at 22:21 said...

aishhh sedapnye tgk..terliur da nie
-___-

Anonymous at: 20 November 2011 at 01:49 said...

ABC Frado tu mmg best lah!

{ ayie } at: 20 November 2011 at 11:48 said...

haha entry saja nak buat org terliur..:P

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 21 November 2011 at 14:46 said...

EBB: wohoo..meh laa sdp kot!

SR: food court dpn Jati

HH: ye ke haha tp yg 2 tu je yg popular

AF: haha sdap kan.. hehe

AN: yeahh btol!

Ayie: nak lettew!

{ Phat } at: 22 November 2011 at 09:45 said...

mcm kawan aku nye kedai..seksyen 2 kan?

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 22 November 2011 at 09:50 said...

yes sek 2 shah alam.. kwn phat ke? aku x knal la hehe

{ NMH } at: 6 December 2011 at 01:17 said...

serius rindu gile tyme stay kat uitm shah alam..every weekend pegi sksyen 2 makan abc..- mood: search gambar abc sebab rindu kat sini takdek..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean