header

header
hairie

Blog Aslann As dalam majalah Remaja 15 November 2011

| Thursday, 17 November 2011
Assalamualaikum kawan-kawan......
Tengah malam ni aku berehat kejap dari buat kerja, layan youtube, Facebook, blog dan twitter yang jarang aku jenguk. Aku dikejutkan dengan khabar angin yang semenangnya betul dari Fauzi Nor yang mengatakan blog Aslann As masuk majalah Remaja isu 15 Nov. 2011 wow! Kau mampu? insyaallah lepas ni HAHA.

Sape yang tak suka bila blog atau muka kita masuk majalah, mestilah semua orang suka kan? tak pernah rasa kot!

Dari sinilah aku dapat tahu tentang berita ni, dan makin lama makin meriah aku tengok Timeline kat Twitter tu.. 

Okay kat bawah ni adalah muka surat yang memaparkn cerita pasal blog Aslann As ni atau nama sebenarnya Mazlan Bin Md Nor. Nak tengok lebih, belilah majalah Remaja kat kedai-kedai.



Meriah Twitter dengan Aslann As.. lepas tu tibe2 Man Yusoef masuk.. terkejut aku HAHA

Sebenarnya aku dah kenal Lann ni sejak Tingkatan 4 lagi di SMK Penghulu Saad, kami sekelas manakala si Man Yusoef pulak juga di Tingkatan 4 tapi sekolah di SMK Dato' Sulaiman, jiran kami je tapi waktu ni aku dengan Lann tak kenal Man lagi (^____^) . Kemudian kami terpisah selepas SPM 2005, dia pergi Matrik jumpa Man la. aku pulak bawak diri ke UiTM Perak.. Jumpa pun masa reunion kelas dengan raya je ..tu je la. Ape pun, beliau ni memang banyak cakap & BEST!

See, Fazura yang tengah hangat bercinta dengan TMJ tu pun sempat wish lagi kat ko Lann.. untunglaaaa.. Dah, tu je aku nak cakap, kang nanti ramai lagi yang nak tulis pasal Lann ni..



9 Readers:

{ Aku By Pojie } at: 17 November 2011 at 01:44 said...

Meriah okey!! hahaha

tergendala agenda study aku sibuk tweet tweet.. hahahah

{ Pendamba Mawar } at: 17 November 2011 at 01:46 said...

peh mantop beb...haha first time datang sini sebab baca ada nama Aslann jer..aahaha kejam

{ Syakir Rahman } at: 17 November 2011 at 02:16 said...

abis kantoi kalo lisa surihani terbaca blog aslan nnt....hahahaha

{ hafiz hafizol } at: 17 November 2011 at 02:46 said...

Lan memang ckp banyak.. pot pet pot pet. kbai

{ sha my heart } at: 17 November 2011 at 03:16 said...

Untunglah..

Famous kawan-kawan awak ek? =)

{ fieda } at: 17 November 2011 at 22:46 said...

glamer la dia pasni...

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 17 November 2011 at 23:24 said...

Pojie: haha sgt meriah!! sgt2 ...sampai thesis aku pun stop HAHA

PM: haha its okay no prob! memg mantop

SR: haha die yg syok sgt kt lisa

HH: yeahhh tapi dia dikurniakan akal yg best.. antara best student zaman skolah hoho

SMH: haha lbey kurg mcm tu la hoho

{ aslann as } at: 18 November 2011 at 00:10 said...

HAHA..overr tau..kite pun xupdate lagi..die dh updatekan...tgk label kau...'Fauzura bercinta dgn TMJ' tak menahan...HAHAHAHA... nway..thanks yong! XD

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 21 November 2011 at 14:43 said...

Lann: haha FAUZURA, bukn FAZURA hahaha ... btol la kn tgh brcinta hehehe..... yg tu aku cite jujur taw lann hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean