header

header
hairie

REVIEW BLOG oleh Ujang9897! Jom join..

| Sunday, 20 November 2011
Assalamualaikum kawan-kawan..
Ujang ajak kita semua sertai segmen review blog! Meh la join...Tak susah, beliau mintak kita letak foto sekeping (suke hati aku nak letak lebih) dan juga tulis sikit tentang blog beliau yang sentiasa happening tu hikhik...

Siapa yang nak join tu meh sini:

Ni foto yang aku tepek khas untuk segmen ini, dan ada lagi satu kat bawah nanti.

Nak cerita sikit mengenai blog Ujang ni:
Aku mula tertarik dengan blog beliau ni sejak aku join group Sahabat Blogger di Facebook kalau tak silap awal tahun ni dalam bulan Februari macam tu la. Entri-entri beliau ni agak lucah tapi kelakar dan best! Seronk bila baca..walaupun banyak entri tak ada gambar, ayat-ayat yang beliau tulis pun dah cukup menghiburkan HAHAHA..tapi aku tak pernah gelak guling-guling tau bile bace entri ko ni hehe..

Dan lagi menarik bila tiap-tiap kali beliau tulis entri, mesti ramai yang akan singgah tinggalkan komen. Itulah kehebatan seorang blogger otai! Otai la kan walaupun blog aku dah wujud lama daripada blog beliau tapi disebabkan berpengaruh tu la aku panggil otai! Apa pun, teruskan usaha ko Ujang! Selamat bergelar bapa (^___^) 

Okay sekarang ni tengah mood sibuk dengan final! Banyak kena buat dan minggu-minggu akhir semester dah nak makin dekat di mana ye, ia menandakan yang kerja semakin perlu cepat dibuat dan aku dah nak habis study maknenye yeayyyy!! insyaallah kalau semuanya okay, tahun depan aku konvo (^___^) 



9 Readers:

{ ayie } at: 20 November 2011 at 11:45 said...

good luck bro..aku ingat kan pemain malaysia mana la yg dok pegang kamera tu..hehe..ala orang kata aku konvo kat melaka je..hmmm

{ hafizulhakim } at: 20 November 2011 at 21:23 said...

cam menarik segmen ni :)

{ ザイダツアズニ } at: 21 November 2011 at 14:20 said...

singgah kemari dari segmen yang sama...

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 21 November 2011 at 14:33 said...

Ayie: thanks bro! hikhik bukn pemain tp penyokong hehe .. ko konvo kt melaka? xdpt la merasa DATC hekhek

HH: meh la join!

Chinese name: thanks!

{ Phat } at: 22 November 2011 at 09:46 said...

menarik ni..good luck bro goog luck..aku pun macam nak join je

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 22 November 2011 at 09:53 said...

phat: hehe thanks phat! meh la join hehe

{ Ujang9897 } at: 23 November 2011 at 15:02 said...

tq join..,kenapa aku baru follow blog kau ek..derm..!!


kau dah la otai dari aku segan aku nk review..,

baca la apa aku review nanti ek..mggu dpn otopublish

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 23 November 2011 at 15:08 said...

HAHA aku dh lama follow ko jang oii .. otai apenye, biase2 je .. readers pun x ramai hehehe ...okay next week aku bace ..then aku review blik nnt hehe

{ cik najihah } at: 29 November 2011 at 09:44 said...

dtg dari blog ujang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean