header

header
hairie

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain

| Thursday, 15 December 2011

Assalamualaikum kawan-kawan....
Hari ini hari Khamis, kenapa?sebab hari Khamis laa..#takdekaitan!

Hari ni nak join contest dari Cik Ain, senang je letak gambar kita yang paling menarik dan kau rasa cantik walaupun kau tak cantik TAPI yang penting konfiden (^__^) meh tengok foto kat bawah ni:

Foto pakai konsep DIY (do it yourself) untuk dinner jabatan.

 Bersama rakan 'mengumpat' sejak Diploma HAHA.. ni waktu malam dinner Jabatan.

Bukan selalu dapat momen macam ni. Percayalah, sekali ni je dan lepas ni tak harap dapat sesi fotografi sehebat ni (^__^) 

Yang ni ala-ala gambar keluarga sewaktu sambutan aidilfitri jabatan. Yang bestnya, dalam gambar ni semua orang Johor dengan style masing-masing. 

Okay itu je yang aku nak kongsi dengan korang. Tapi sebelum tu aku nak tag 3 nama ni: Noona Anes, Nur Eyda, Lynda Roslan dan sape-sapelah..

nak join? jom sini: 


15 Readers:

{ Ain Zuhairi } at: 15 December 2011 at 18:24 said...

amboii bergaya nye! hehehe
good luck k~

{ alif ismail } at: 16 December 2011 at 21:10 said...

Salam...

amboi...hensemnye...

jalan-jalan sambil bertanya pendapat...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:17 said...

hamboiiiiiiii2 maria! :D
nyway camera cap apa eyh guna tu..?


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:17 said...

hamboiiiiiiii2 maria! :D
nyway camera cap apa eyh guna tu..?


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:18 said...

hamboiiiiiiii2 maria! :D
nyway camera cap apa eyh guna tu..?


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:18 said...

hamboiiiiiiii2 maria! :D
nyway camera cap apa eyh guna tu..?


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:18 said...

hamboiiiiiiii2 maria! :D
nyway camera cap apa eyh guna tu..?


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:18 said...
This comment has been removed by the author.
{ c'axoera } at: 17 December 2011 at 12:21 said...

alamak banyaknyer sekali dia kuar! takleh nak delete plak tu....pleaseee sowieeeee :(

{ nasha sanza } at: 17 December 2011 at 16:37 said...

memang cantik gambar..

{ Ahmad Haziq Azlan } at: 18 December 2011 at 00:19 said...

serius cool giler gambar ni....
untung la ada kamera mahal...
gambar pon cantik je...

{ EJA } at: 18 December 2011 at 01:17 said...

smart..salam perkenalan dr blog abg ben..jemput ziarah dan follow saya ye disini..

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/12/makan-madu-memang-manis-pada-awalnya.html

{ Yumida } at: 18 December 2011 at 16:17 said...

menarik+cun+sporting+fotogenik

follower ke 820

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 19 December 2011 at 22:29 said...

AZ: haha sesekali bergaye hehe thanks!!

AI: haha thankss!! dh singgah entri alif dh (^__^)

C': haha pakai NIKON jerr huu

NS: thaks!

AHA: haha cool ker?sush kot nk buat muke mcm tu hehe ..ni membr pnye kamera sbb die ade speed light hehe

Eja: thanks! (^__^) slm perknalan jgk

Yumida: hehe ye ke..thanks bg komen (^___^)

{ Qarl } at: 19 December 2011 at 23:13 said...

Amboih! Semoga menang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean