header

header
hairie

TENDER DOCUMENTATION | Dah kurang SATU beban, tinggal lagi DUA..

| Thursday, 29 December 2011
Assalamualaikum kawan-kawan.
Hari ni bersambung lagi mock up presentation kitorang yang dah masuk hari kedua tapi tanpa Studio Master, Dr Nita..Present or just ambik markah?aku pun confuse.. tapi yang penting aku dah selamat present hasil kerja aku..Alhamdulillah (^___^).

Entri ini ditulis pada jam 1.37pagi ketika aku belum mandi lagi sejak pagi tadi, tak balik rumah sebab nak siapkan Tender Document..huh! gigih siapkan.

Inilah hasilnya, dokumen tender bagi projek Entrance Statement di Parit Sulong! Projek tipu je tapi sekurang kurangnya tau la macam mana nak sediakan dokumen tender yang tebal tu tapi tak tebal sangat sebab ni projek kecik dan tak banyak melibatkan kerja-kerja berat selain kerja untuk construct the structure of the signage jer..

Orang kata subjek tender ni simple jer, tak payah pandang sangat pun tapi bagi aku semua subjek sama penting,. Kalau kau tak dapat markah tinggi dalam subjek lain, sekurang kurangnya subjek ni boleh bantu naikan markah tu, betul kan..

Muke pun dah tak berapa nak elok dah. Bayangkan sehari dari pagi tadi mengadap Microsoft Excel dan Microsoft Word serta sesekali AutoCAD, mana tak pening kepala. Magrib tadi baru berhenti sebab dah tak tahan sangat. Need rest! tapi alhamdulillah menjelang jam 11pm tadi semuanya selesai. Tu je la aku nak cite wey..ngantuk dah.. esok sambung presentation lagi ..

3 Readers:

{ Khairiz } at: 29 December 2011 at 03:40 said...

Good job :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 29 December 2011 at 12:00 said...

thanks khai! (^________^)

{ Joe_Hans } at: 29 December 2011 at 19:28 said...

letih sangat dah muker 2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean