header

header
hairie

eqbalzack.com Writing Contest [3] : PHOTO

| Sunday, 25 December 2011
Assalamualaikum kawan-kawan...
Curi masa setenagh jam sekejap nak join contest yang ala-ala thesis final semester ni. Sekarang ni tengah sibuk dengan rpesentation board yang kena bentang 27 Disember ni tapi still dalam peringkat mock up presentation sebelum fina presentation 16-19 Januari 2012 depan. Alhamdulillah walaupun progress aku agak lambat tapi masih dalam landasan yang betul.


 Okay Abg Eqbal Zack, saya suka yang NEW RULES ni hehe..

Aku rasa aku jadi peserta yang terakhir yang join contest ni! 25 Disember kot tarikh tamat tapi tak apalah selagi aku mampu,aku akan buat insyaallah. Menang tak menag tu nombor 2, yang penting kita sokong! 



Nak join?klik link di atas ni (^___^) 
 
Okay berbalik kepada foto di atas, peserta kena cerita sikit apa yang korang faham dengan foto di atas, suka hatilah nak cerita apa pun asalkan interpetasi korang terhadap pili bomba tu asli dan tak plagiat dari mana-mana artikel. Tak susah pun, cuma kena perah otak sikit jer. Meh la try dulu okay (^___^) 



0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean